Όχημα που μετέφερε μετανάστες συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο – Έξι νεκροί και έξι βαριά τραυματίες

Πολύνεκρο τροχαίο έγινε στον Έβρο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι έξι νεκροί και έξι σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στο 59ο χλμ. στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν το αυτοκίνητο που μετέφερε 10 παράτυπους μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή

με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφόδρα με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο με Smart

Πέντε μετανάστες νεκροί και ο οδηγός του Ι.Χ. που κινούνταν κανονικά

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν αρχικά νεκροί τέσσερις μετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση.

Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκαν 4 άτομα & ακόμη 6 άτομα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα, από 2 ΕΙΧ οχήματα συνεπεία τροχαίου & παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β.,στο 598 χλμ. της Εγνατίας Οδού στο ύψος της περιοχής Κόμαρος Αλεξανδρούπολης. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 15, 2023

Όπως αναφέρει το focustonevro.gr, ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένα μικρό κορίτσι.

Λίγο αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες από το evros-news, κατέληξε και  ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε πάνω του το AUDI A4 που μετέφερε συνολικά 11 άτομα, διακινητή και λαθρομετανάστες.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο έχασε την μάχη και ένας ακόμη από τους μετανάστες, με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει στους έξι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δυο πυροσβεστικά από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους που ήταν ιδιαίτερα δύσκολος αφού από τη σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος από τους επιβαίνοντες στο όχημα που μετέφερε τους μετανάστες είναι ο διακινητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα