Ονομάζεται SOD Peak 6×8 και είναι στην κυριολεξία μια κινητή βίλα!

Ονομάζεται SOD Peak 6×8 και είναι στην κυριολεξία μια κινητή βίλα! Πρόκειται για μια υπερκατασκευή, που την έχει δημιουργήσει η Stone Offroad Design, που εξειδικεύεται σε αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκινούμενο πατάει στην επαγγελματική έκδοση φορτηγού του Arocs της Mercedes.

Το κύριο χαρακτηριστικό του ότι στο εσωτερικό του έχει ότι και μια πολυτελής βίλα. Πανάκριβα υλικά,

τεχνολογικό εξοπλισμό με άφθονα γκάτζετ, διπλά κρεβάτια και τραπεζαρία. Το μπάνιο είναι επενδυμένο με λευκό μάρμαρο.

Η ενεργειακή του κάλυψη πραγματοποιείται από ηλιακά πάνελ 1,6 kW, γεννήτρια 150 Ah, δεξαμενή νερού 1.000 λίτρων και μπόιλερ ζεστού νερού 16 λίτρων. 

Για την κίνηση του χρησιμοποιεί έναν ντίζελ κινητήρα 5320 ίππων, ενώ για τις εκτός δρόμου διαδρομές φέρει πνευματική ανάρτηση και πολλά off-road στοιχεία. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του μέχρι και μασάζ, ενώ φυσικά υπάρχουν κάμερες στάθμευσης και cruise control. Το πίσω τμήμα αναδύεται από το πάτωμα του και γίνεται ένα μεγάλο ντεκ στο οποίο μπορεί να γίνει σας μπαλκόνι για δείπνο ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι είναι άπειρο. Σαφώς, η τιμή του δεν είναι και τόσο προσιτή. Υπολογίζεται ότι κοστίζει κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά, σίγουρα ο ιδιοκτήτης του δεν θα ξανά επισκεφθεί ξενοδοχείο για πολλά πολλά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα