Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1: Ήττα «καμπανάκι» για τους πράσινους πριν την Ντνίπρο

Προβληματική η πρόβα του Παναθηναϊκού ενόψει Ντνίπρο.

Ένας αναποτελεσματικός Παναθηναϊκός σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο, μια εβδομάδα πριν την πρώτη ευρωπαϊκή του «μάχη» κόντρα στην Ντνίπρο.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Τόνι Βιλένα με τα πράσινα.

O Iβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε κάτω

από τα δοκάρια τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στα χαφ οι Πέρεθ, Τσόκαϊ και Τζούρισιτς ενώ την τριπλέτα της επίθεσης συνέθεσαν οι Μπερνάρντ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Απείλησε με Τσοκάι και Χουάνκαρ

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση από τους Ισπανούς, καταγράφοντας πριν το πρώτο δεκάλεπτο τις δύο πρώτες τελικές τους προσπάθειες.

Αρχικά στο 6′ ο Τσόκαϊ έκλεψε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Μόρο να βρίσκει λίγο την μπάλα και να τη διώχνει σε κόρνερ.

Την σκυτάλη πήρε στο 10’ ο Χουάνκαρ με το σουτ του Ισπανού με το δεξί να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Μια ανάσα από το γκολ ο Παναθηναϊκός με τον Σπόραρ

Στο 30’ οι πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά από το να ανοίξουν το σκορ. Μετά από βαθύ γέμισμα, ο Σπόραρ βγήκε σε τετ-α-τερ με τον Μόρο, με τον τερματοφύλακα της Ράγιο να λέει «όχι» στο σουτ που επιχείρησε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (61′ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (74′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90′ Σιδεράς), Μάγκνουσον (90′ Φικάι), Χουάνκαρ (61′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (74′ Ζέκα), Τσοκάι (61′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (83′ Αϊτόρ), Μπερνάρ (62′ Μαντσίνι), Παλάσιος (74′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (83′ Γερεμέγεφ).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μόρο, Τσαβάρια (63′ Πριέτο), Αριντάνε, Ισί (46′ Πόνσε), Τρέχο (46′ Πόζο), Ντέκα, Αντρές (46′ Άλβαρό), Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ, Φαλκάο (46′ Τομάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα