ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Με την ψυχή στο στόμα

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1, με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο και πλησίασε στην κορυφή της Super League.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά και είχε την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας ψηλά τον ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον

Τορεχόν στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντουάρτε έκανε την σέντρα από δεξιά, με τον Αργεντινό να κάνει το σουτ, που μετά από  κόντρα στους αμυντικούς πέρασε από τον Κοτάρσκι για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε υπέροχα στο 26ο λεπτό, με τον Κωνσταντέλια να γυρίζει με τακουνάκι μέσα στην περιοχή στον Σάστρε και τον Πορτογάλο να γυρίζει παράλληλα στον Σαμάτα, με τον Τανζανό να εκτελεί τον Καπίνο με υπέροχο τακουνάκι, για το 1-1.

Ο Σαμάτα πέτυχε και δεύτερο γκολ, μετά από ασίστ του Οζντόεφ στο 29ο λεπτό, με τον Ρώσο να ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ανατροπή πριν λήξει το ημίχρονο, με τον Ζίβκοβιτς να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και να επιχειρεί μία σέντρα – σουτ που πέρασε πάνω από τον Καπίνο και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Παναιτωλικού, για το 2-1 του «Δικεφάλου» στο 36’.

Στο 45+1’ ο Σοάρες μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Οζντόεφ, με τον Ρώσο να κάνει μία ντρίπλα, όμως στη συνέχεια βρήκε τους αμυντικούς των «Αγρινιωτών» μπροστά του και δεν μπόρεσε να εκτελέσει.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα