Περίπατος του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Με απίστευτη ευκολία πέρασε ο Παναθηναϊκός από την έδρα του ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» του Φερέιρα είχαν έξοχη απόδοση, σημείωσαν τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαν να νικήσουν με μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 3-1. Τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά που χώριζε τον Παναθηναϊκό από τον ΠΑΟΚ.

Ο
Παναθηναϊκός είχε τα πάντα. Συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, εναλλαγές θέσεων από τους ποδοσφαιριστές, απίστευτη δημιουργία ευκαιριών και ευστοχία από στημένες φάσεις. Ηταν η πιο μεστή απόδοση που είχε ομάδα στην Τούμπα εδώ και πολύ καιρό.

Το 0-1 έγινε στο 33' με απ' ευθείας φάουλ του Κλέιτον. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει τους γηπεδούχους, ζητούσε το δεύτερο γκολ και στο 54' ήρθε το 0-2: ο Κατσουράνης πήρε τη μπάλα από τον Σνάουτσνερ, έκανε τη σέντρα και ο Κουίνσι με σουτ σημείωσε το νέο γκολ του Παναθηναϊκού. Στο 70' ο Λέτο με απ' ευθείας φάουλ «έγραψε» το 0-3 και ο ΠΑΟΚ μείωσε (1-3) στο 83' με πέναλτυ του Βιεϊρίνια. Η παράβαση καταλογίστηκε σε μονομαχία του Βιεϊρίνια με τον Βιτόλο, αλλά ήταν μια τουλάχιστον αυστηρή απόφαση του ρέφερι Κουκουλάκη.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μαλεζάς, Ετο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Φωτάκης, Αρίας (58' Σπαντάσιο), Λάζαρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου (61' Γιάννου).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Ζέκα(90' Μαυρίας), Κατσουράνης(74' Βιτόλο), Σιμάο, Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον(76' Τοτσέ).
Keywords
Τυχαία Θέματα