Πρεμιέρα με ισοπαλίες για Λιβαδειά και Δόξα

Δυνατός ήταν ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ατρόιμητο. Η ομάδα της Λιβαδειάς έδειξε πείσμα και κόντρα στον φορμαρισμένο Ατρόμητο πήρε δίκαια το 1-1.

Μόλις στο 8' ο Μήτρογλου από πολύ κοντά σημείωσε το 1-0 για να γίνει το 1-1 με κεφαλιά του Λισγάρα στο 61', ύστερα από κόρνερ του Φαβάλι. Στη συνέχεια το ματς απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με τους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Στυλιάρας.

Κίτρινες: Καραγκούνης, Μελισσάς, Τάτος, Φαβάλι, Βασιλείου.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης,
Τομάς(34' Καραμάνος), Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν(56' Δημούτσος), Μπρίτο, Καραγκούνης(56' Αναστασάκος), Μήτρογλου.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Μαχαίρας(60' Γκρίμπιτς), Μελισσάς, Φαβάλι, Ζουρούδης(84' Βασιλείου), Πόποβιτς(70' Σάντσες).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ
Η Δόξα Δράμας επέστρεψε ύστερα από 16 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και απέσπασε το 0-0 από τον Πανιώνιο στο «Καυταντζόγλειο». Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με αρκετά προβλήματα κυρίως εξωαγωνιστικά, δεν έπιασε καλή απόδοση.

Ηταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στο εφετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Σελιμός.

Κίτρινες: Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Λεάντρο, Βάντερσον.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Στεργιανός (71' Πιτσάκος), Μπριλλάκης, Βέρτζος, Κανακούδης, Λεάντρο, Τριποτσέρης, Ψυχογιός, Σοϊλέδης(90' Κατσκογιάννης), Βάντερσον, Λίμα(72' Τοπούζης).

Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ομο(8' Αναστασόπουλος), Κούτσι, Σάμαρης(71' Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Κουμορτζί, Πετκάκης, Γουνδουλάκης (88' Κολοβός).
Keywords
Τυχαία Θέματα