Σημαντικές νίκες για Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό

Στην Τρίπολη, λοιπόν, κάνουν σχέδια για είσοδο στα play offs. Ο Αστέρας λάμπει και πετά από νίκη σε νίκη. Το 3-0 κόντρα στον Εργοτέλη ήρθε πολύ εύκολα. Ηδη, ο Αστέρας έφτασε τους 34 βαθμούς και κοιτά μόνο ψηλά.

Στο 34' ο Χουανίτο έβγαλε τη σέντρα, κεφαλιά ο Ναβάρο και 1-0. Στο 57' ο Ράγιος σημείωσε το 2-0 για να έρθει το 3-0 στο 72' ξανά από τον Ναβάρο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Ντίτσιος.

Κίτρινες: Ουσέρο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Γιαλούσης, Τζούνιορ, Δάρλας, Σαρρής, Φραγκουλάκης.

Αστέρας
Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Πουλίδο, Ουσέρο, Χουανίτο, Σολάκης (74' Περόνε), Μπρέσκα(65' Ροτζέριο), Ναβάρο (75' Φορμίκα), Ράγιος.

Εργοτέλης: Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Δάρλας, Γιαλούσης, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (53' Κουτσιανικούλης), Μπέτο (53' Τζούνιορ), Μπούντιμιρ, Λεάλ (72' Καρέλης).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Στη Λιβαδειά έγινε ένα παιχνίδι που είχε άρωμα από ...αγγλικό πρωτάθλημα. Τα γκολ «έπεσαν βροχή» και τελικά η ομάδα του Παράσχου πήρε άλλους τρεις βαθμούς και νιώθει πως εξασφάλισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα (4-3). Αντίθετα, η Κέρκυρα βλέπει να δυσκολεύουν όλο και περισσότερο τα πράγματα.

Στο 13' ο Κόρμπος έβγαλε πάσα στον Πόποβιτς και έγινε το 1-0. Στο 19' σουτ ο Βασιλείου, 2-0 για τον Λεβαδειακό. Η Κέρκυρα μείωσε (2-1) με αυτογκόλ του Κόρμπου στο 21' για να κάνει το 3-1 ο Σουμπίνιο στο 26'. Το 4-1 ήρθε στο 49' με γκολ του Κόρμπου , αλλά η Κέρκυρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη: στο 67' ο Ζιάμπαρης έκανε το 4-2 και στο 77' ο Γραμμόζης αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Ιωάννου από τον Κυριακίδη(4-3). Μέχρι το τέλος του ματς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, δεν κατάφεραν όμως να φτάσουν στην ισοφάριση και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Γιάχος.

Κίτρινες: Βασιλείου, Φαβάλι, Ζιάμπαρης, Τσίγκας, Κυριακίδης, Δ. Ιωάννου.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Μεντί, Αλεξίου (87' Ιωάννου Δ.), Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Βασιλείου (74' Κουτσόπουλος), Πόποβιτς(60' Δ. Παπαδόπουλος).

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Γραμμόζης, Καλαντζής(88' Γιάντσης), Ερίθε, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν (46' Καραλής), Γκουστάβο, Ζιάμπαρης, Ιωάννου Η., Μαρτίν(32' Τσίγκας).
Keywords
Τυχαία Θέματα