Σοκαριστικό βίντεο με την παράσυρση γυναίκας από μέλη συμμορίας

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ως μέλη μιας συμμορίας που οδηγούν μοτοποδήλατα και διαπράττουν βίαιες ληστείες με θύματα πεζούς και όχι μόνο.

Οι δύο ύποπτοι, ο 19χρονος Cleyber Andrade και ο 23χρονος Juan Uzcatgui φέρονται να αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου κυκλώματος, τα μέλη του οποίου συνδέονται με 62 διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών σε όλη τη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένης μιας τρομακτικής ληστείας που καταγράφηκε σε βίντεο, όπου μια 62χρονη γυναίκα σύρθηκε βάναυσα σε δρόμο του Μπρούκλιν καθώς προσπαθούσαν

να της αρπάξουν την τσάντα.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν τον αρχηγό της συμμορίας, τον 30χρονο Victor Parra από τη Βενεζουέλα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από δικαστή τον Δεκέμβριο, αφού συνελήφθη για διακεκριμένες κλοπές, όπως είπαν πηγές.

Το βίντεο της ληστείας:

Horrific video shows woman dragged along NYC street by migrant moped gang linked to dozens of brazen attacks, 62 grand larcenies…

Two men were busted in the Bronx as part of a moped-riding migrant crew that has been snatching cellphones right out of New Yorkers’ hands in… pic.twitter.com/vlFe41yh6p

— AɯƙɯαɾԃMαɱα® (@Aspiemama_107) February 6, 2024

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, ο επιθεωρητής της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Νίκολας Φιόρε δήλωσε ότι ο Parra έπεισε άλλους να «πάνε να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του για να αρπάξουν τηλέφωνα και άλλα πράγματα».

«Είναι ο μεγάλος στόχος», είπε ο Fiore σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X. «Έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στη Νέα Υόρκη. Και ελπίζω ότι θα τον πιάσουμε, θα έχουμε κάποια πρόοδο σε αυτό το θέμα».

7 Boroughs?

Mayor Eric Adams Joins Sting Operation Against ILLEGAL MIGRANTS GANG in NYCWOMAN DRAGGED ON MOPED BY MIGRANT

The moment a migrant on a moped dragged a woman along a New York City street to steal her phone was captured in horrifying footage shared by police.… pic.twitter.com/nrzyy9bhS4

— nycphotog (@nycphotog) February 5, 2024

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης περιέγραψε τις μοχθηρές τακτικές της συμμορίας σε ένα βίντεο κλιπ που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το οποίο έδειχνε δύο μέλη της συμμορίας με μοτοποδήλατο να σέρνουν την 62χρονη Irina Panteleeva, σε πεζοδρόμιο.

Οι ληστές έφυγαν με την τσάντα της Panteleeva, τα κλειδιά, τις πιστωτικές κάρτες του τηλεφώνου και τα γυαλιά της και όλα αυτά ενώ εκείνη βρισκόταν στον αέρα και κατέληξε να χτυπά σε μια μεταλλική μπάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα