Στέφανος Κασσελάκης: Σωρεία σχολίων για το… παρκούρ σε σχολείο ΑμεΑ

Επίσκεψη σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (28/9) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ενώ μαζί του ήταν και η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο

σχετικό βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στην πλατφόρμα X φαίνεται κάποια στιγμή να περνά κάτω από ένα κάγκελο, παρακάμπτοντας την μπάρα εισόδου ενός κτιρίου.

Το συγκεκριμένο πλάνο φυσικά δεν ξέφυγε από το «γατίσιο» μάτι του διαδικτυακού κοινού και κάπως έτσι ξεκίνησε το «πάρτι» με αφορμή το «παρκούρ» του Στέφανου Κασσελάκη.

Το πλάνο που μπήκε στο στόχαστρο των σχολίων

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:

Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού.
Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας – σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ. pic.twitter.com/EtOTdrPE25

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 27, 2023

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν τη στιγμή αναρτώντας διάφορα βίντεο με πραγματικές σκηνές παρκούρ.

Νάτος, νάτος, ο πρωθυπουργός. #Κασσελάκης pic.twitter.com/7oqr74ud8t

— Ougagaboum (@Ougagaboum) September 27, 2023

Κασσελάκης πριν λίγο
#Κασσελλακης pic.twitter.com/ZmUO0j6EUe

— Loading…Nasοs (@Nasos22586478) September 27, 2023

«Το πέρασε για το γυμναστήριο που πάει τ’ απογεύματα»

«Ο Κασσελάκης πήγε σήμερα σε σχολείο ΑμεΑ και το πέρασε για το γυμναστήριο που πηγαίνει τα απογεύματα», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

o #Κασσελάκης πήγε σήμερα σε σχολείο #ΑΜΕΑ και το πέρασε για το γυμναστήριο που πηγαίνει τα απογεύματα. pic.twitter.com/FjWp5LiFyv

Keywords
Τυχαία Θέματα