Στη φυλακή μάνα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου

Στη φυλακή οδηγήθηκαν πριν από λίγο με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και οι τρεις γυναίκες οι οποίες εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου το Οκτώβριο του 2022 στην Κυψέλη.

Η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης Φαίης οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του ανακριτή.

Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Η Φαίη είχε κάνει τρία παιδιά και ετοιμαζόταν να φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, όταν βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε

εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθούσε να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

H υπόθεση έφτασε στην εξιχνίαση από την επιμονή και την υπομονή του πατέρα ο οποίος έκανε έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού του και με όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει πριν ένα χρόνο κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές αξιολόγησαν και αξιοποίησαν τα στοιχεία της μήνυσης και προχώρησαν στη σύλληψη των τριών γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα