Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Με άνεση πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Ιρλανδία. Η Σάμροκ Ρόβερς ήταν αδύνατο να σταματήσει τους ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόλονι.

Ο ΠΑΟΚ με το 3-1 πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς. Λίγο νωρίτερα, η Τότεναμ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Ρούμπιν Καζάν (0-1), ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ.
Ετσι, Τότεναμ και Ρούμπιν έχουν από 7 βαθμούς, ενώ η Σάρμοκ Ρόβερς δεν έχει βαθμό σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Γίνεται αντιληπτό πως ο ΠΑΟΚ θέλει επιτυχίες στο Λονδίνο με την Τότεναμ ή στην Τούμπα με τη Ρούμπιν Καζάν.

Καλύτερος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής κυνηγός αγωνίστηκε σε θέση σέντερ φορ και απέδειξε ότι αυτός ο ρόλος του ταιριάζει περισσότερο.

Στο 8' ο Βιεϊρίνια έδωσε στον Σαλπιγγίδη, σουτ και 0-1.

Στο 36' ήρθε το 0-2 από τον Φωτάκη, ύστερα από πάσα του Σαλπιγγίδη.

Λίγο μετά(38'), ο Σαλπιγγίδης αξιοποίησε σέντρα του Γεωργιάδη και έγινε το 0-3.

Η Σάμροκ μείωσε (1-3) με φάουλ του Ντένεχι , ενώ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 69' με τον Βιεϊρίνια.
Διαιτητής: Κουλμπάκοφ.

Κίτρινες: Σάλιβαν, Λίνο, Τσιρίλο, Φωτάκης.

Σάμροκ Ρόβερς: Τόμσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Σιβς, Μάρεϊ, Ο' Ντόνελ, Τέρνερ(46' Κίλνταφ), Ντένεχι, Μακ Κόρμακ (70' Ράις), Σέπαρντ, Μακ Κέιμπ(46' Τουίγκ).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Αρίας, Φωτάκης (65' Μπαλάφας), Λάζαρ, Γεωργιάδης(88' Αποστολόπουλος), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (90' Παπάζογλου).
Keywords
Τυχαία Θέματα