Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου είπε ο γιατρός, είχα φτάσει 37 κιλά»

H Σοφία Βόσσου βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο »και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Η δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της

«Πεθαίνεις, μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς», είπε η Σοφία Βόσσου, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια. Και συμπλήρωσε: «Είχα φτάσει 37 κιλά».

«Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Έκανε στένωση ο

οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο.»

Δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω

«Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο. Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Βάλε και την ταλαιπωρία, τα σωληνάκια, με έθρεφαν με ασκούς, άλλαξα πόσες φορές αίμα. 5 Δεκέμβρη είχα βγει στα social να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου, σαν πτώμα, με το καπελάκι μου, κανονικά», συνέχισε η Σοφία Βόσσου.

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και είπε στον γιατρό της: «Θα έρθω την άλλη μέρα, δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα