ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρές αντιδράσεις από την ατάκα Ραγκούση για το δάνειο και τις εταιρείες Κασσελάκη

Τη σφοδρή αντίδραση των συνέδρων προκάλεσε η αναφορά του Γιάννη Ραγκούση στις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη που εδρεύουν στην αλλοδαπή κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση από το προεδρείο ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

«Όσοι θέλετε να πιστέψετε ότι έκαναν καλό οι ανακοινώσεις ότι το κόμμα δανείστηκε από αλλοδαπή εταιρεία

στο εξωτερικό πιστέψτε το», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης χαρακτηριστικά που δέχθηκε τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα των συνέδρων.

Σε εκείνο το σημείο ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από το προεδρείο ζήτησε σεβασμό στον ομιλητή. Είμαστε δημοκρατικό κόμμα είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Βουλγαράκης, ζητώντας από τους συνέδρους να σεβαστούν την αντίθετη άποψη, τους δημοσιογράφους και τις ξένες πολιτικές αντιπροσωπείες.

«Η ιδέα στροφή νέα μεγάλη κεντροαριστερά είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει σε ένα πλειοψηφικό κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρώην βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Γιάννης Ραγκούσης άσκησε κριτική στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη αφήνοντας αιχμές. «Η επιστολή του προέδρου στην Πολιτική Γραμματεία ξεκίνησε ένα blame game, η μετάθεση ευθυνών φάνηκε και από την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη», υποστηρίζει ο κ. Ραγκούσης.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Σφοδρές αντιδράσεις

Σφοδρές αντιδράσεις

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Keywords
Τυχαία Θέματα