Τέσσερα νησιά για καλοφαγάδες

Κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τη δική της γαστριμαργική πρόταση με τα νησιά να προτείνουν φρέσκα ψάρια που θα βρείτε παντού. Σε κάθε νησί όμως θα δοκιμάσετε πεντανόστιμα τοπικά φαγητά σε γραφικά και φιλόξενα εστιατόρια και ταβερνάκια. Λούζα στην Τήνο, φουρτάλια στην Ανδρο, σφουγγάτα στην Κύθνο, τσιγαρόπιτα στην Τζια. Οι «Διακοπές» σάς ταξιδεύουν στον κόσμο της γεύσης προτείνοντας διεξόδους για διασκέδαση, περιηγήσεις και κολύμπι σε τέσσερα νησιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα