Τέσσερις «μαγικές» φράσεις που θα κάνουν τον άλλο να σε συμπαθήσει αμέσως

Είναι αλήθεια: Όλοι θέλουμε να είμαστε συμπαθείς στους άλλους. Τουλάχιστον στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε άμεσα.

Είτε στον επαγγελματικό, είτε στον προσωπικό μας κύκλο.

Αν θες να αρχίσεις από κάπου, ίσως πρέπει να ξεκινήσεις με μερικές φράσεις που μπορούν να λειτουργήσουν θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι εννοούμε; Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε … μικρές φράσεις που θα κάνουν τον άλλο να σε συμπαθήσει πολύ γρήγορα.

Από κει και πέρα, το αν θα καταφέρεις να διατηρήσεις αυτή τη συμπάθεια είναι

στο δικό σου χέρι.

Ας δούμε αναλυτικά…Πες μου περισσότερα για αυτό

Όταν ένας άνθρωπος μιλάει γι’ αυτά που του αρέσουν, γι’ αυτά που τον ενθουσιάζουν τα μάτια του λάμπουν και το χαμόγελό του είναι μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπό του.

Σκέψου, εκεί που μιλάει γι’ αυτό το θέμα ή απλά το αναφέρει κι εσύ αντιλήφθηκες ότι τον ενδιαφέρει πάρα πολύ, να του πεις «μίλησέ μου γ’ αυτό». Ζήτα του να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Αν χρειαστείς κάτι, μου λες

Ο άνθρωπος στον οποίο του δίνεις το οκ ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου, είναι κι αυτός που έχεις κερδίσει κι ας μη σου ζητήσει ποτέ τίποτα.

Γνωρίζοντας ότι έχει έναν άνθρωπο εκεί έξω που ακόμη κι αν δεν είναι φίλος του, έχει όλη την καλή διάθεση να τον βοηθήσει, λειτουργείς ως μαγνήτης θετικής ενέργειας.

Σε καταλαβαίνω

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε συμπαθήσει κάποιος όταν του συμπαραστέκεσαι, λέγοντάς του ότι καταλαβαίνεις την κατάσταση που περνά και το πως νιώθει.

Η ενσυναίσθηση είναι να μπορούμε να μπούμε στα παπούτσια του άλλου, δηλαδή στη θέση του, να καταλάβουμε πώς αισθάνεται και γιατί όχι, να μπορέσουμε να μοιραστούμε κι ό, τι του συμβαίνει, μετριάζοντας ή ενισχύοντας τα συναισθήματά του.

Θα το κάνω εγώ για σένα

Μπορεί να είναι κάτι απλό. Εκεί που βρίσκεσαι στην ουρά για να παραγγείλεις καφέ, βλέπεις κάποιον να κρατάει βιβλία στο ένα χέρι και στο άλλο χέρι το μισοτελειωμένο μεσημεριάτικο σάντουιτς, καταλαβαίνεις ότι ζορίζεται λίγο και του λες «Άσε θα κρατήσω εγώ τον καφέ σου για σένα».

Από μέσα του σίγουρα θα σε υπέρ ευγνωμονεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα