Θέλει να κρατήσει και τον βασικό «άσο»

Με τον Λοντίγκιν… καθάρισε εύκολα ο Παναθηναϊκός και του ανανέωσε το συμβόλαιο. Σειρά πλέον παίρνει ο βασικός τερματοφύλακας. Ο Αντρέα Μπρινιόλι. Με τον Ιταλό υπάρχει καλή επαφή όλο το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. Και ο λόγος έχει να κάνει με το συμβόλαιό του, που θα είναι πιο υψηλό απ’ αυτό που έχει σήμερα. Στον Παναθηναϊκό σαφώς και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουν τον Μπρινιόλι στο δυναμικό τους. Και οι εξελίξεις αναμένονται πολύ νωρίτερα

και από τα Χριστούγεννα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με πιθανό ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Στο τιμόνι σέρβος τεχνικός

Αργησε, αλλά βρήκε τον επόμενο προπονητή του ο Ατρόμητος ο οποίος ανακοίνωσε χθες τον Σάσα Ιλιτς. Ο σέρβος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου και καλείται να τη βγάλει από τη δεινή θέση που έχει βρεθεί στο πρωτάθλημα. Ο Ιλιτς είναι περισσότερο γνωστός για την ποδοσφαιρική του καριέρα καθώς αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στη Σερβία και είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της Παρτιζάν. Η χώρα μας δεν του είναι άγνωστη αφού το 2009 πέρασε από την ΑΕΛ. Είναι προπονητής από το 2019 έχοντας αναλάβει τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, την Τσουκαρίτσκι αλλά και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στο τιμόνι της οποίας ήταν μέχρι τον περασμένο Ιούλιο.

Κορυφή για την Καλλιθέα

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’. Μετά το 3-1 από τον Ολυμπιακό Β’ στον Ρέντη, οι Πράσινοι ηττήθηκαν χθες από την Καλλιθέα εντός έδρας με 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Περέιρα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, χαρίζοντας τη νίκη στην Καλλιθέα. Ετσι, οι Μπλε είναι στην κορυφή με 10 βαθμούς και ακολουθούν Χανιά και Καλαμάτα που έχουν από εννιά βαθμούς.

Απέναντι σε Κροάτες

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του στον 3ο γύρο του  EHF European Cup χάντμπολ ανδρών και αυτή θα είναι η κροατική Τρογκί. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κροατία στις 25 ή 26 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στο κλειστό της Ηλιούπολης στις  2 ή 3 Δεκεμβρίου.

Το χρίσμα στον Λημνιάτη

Ο Γιώργος Λημνιάτης είναι από χθες ο νέος προπονητής του Αμαρουσίου, καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Σκαραφίγκα. Βεβαίως, τον ευχαρίστησαν που τους επανέφερε στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από 11 χρόνια. Ο Λημνιάτης, από την πλευρά του, δήλωσε πως «είναι τιμή να σε εμπιστεύεται μια ομάδα που διαχρονικά έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Ολοι μαζί έχουμε να διαχειριστούμε μια ιδιαίτερη χρονιά. Τα επιτεύγματα του Αμαρουσίου, τα τελευταία χρόνια, φέρουν τη σφραγίδα του Γιώργου Σκαραφίγκα. Εχει αφήσει σπουδαίο έργο και εμείς πάντα θα τον νιώθουμε μέρος αυτής της προσπάθειας».

Οπως μου είπαν, στο προπονητικό επιτελείο έμειναν η Λία Γκουζίνη (σύζυγος του Σκαραφίγκα, να θυμίσω) και ο Αγγελος Παναγόπουλος, ενώ προστέθηκε ο Αγγελος Τσίκληρας που πέρυσι εργάστηκε στον Ιωνικό Νικαίας.

«Βλέπει» λύση για

το γήπεδο των Σερρών

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας, παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα έχει δοθεί λύση. «Η επόμενη ημέρα θα μας βρει με ανοιχτό γήπεδο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καζίας που ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πάρει άδεια το γήπεδο και να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα. Η στατική ανεπάρκεια που φαίνεται να παρουσιάζουν η μία κερκίδα (ανατολική) και το στέγαστρο πάνω από την εξέδρα των επισήμων, ήταν ο λόγος που μπήκε «λουκέτο» επ’ αόριστον στο σπίτι των… Λιονταριών.

Ματς υψηλού κινδύνου

Μπορεί η Original 21 να έχει αδερφικές σχέσεις με τους Commando Ultra 84 της Μαρσέιγ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι οπαδοί των Μασσαλών τρέφουν τα ίδια αισθήματα για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της. Γι’ αυτό η Αστυνομία στη Γαλλία συστήνει  μεγάλη προσοχή σε όσους βρεθούν στη γαλλική πόλη αυτές τις μέρες, με την UEFA μάλιστα να έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι των δύο ομάδων ως «υψηλού ρίσκου», τοποθετώντας δύο security officers για την αναμέτρηση. Στο Βελοντρόμ πάντως αναμένονται πάνω από 3.000 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι από χθες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στη Μασσαλία.

Της έκλεισε το μάτι η τύχη!

Μπορεί η χρονιά φέτος να μην ήταν ιδιαίτερα καλή για τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά η τύχη της χαμογέλασε στο τέλος. Η Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή της από τους τελικούς της WTA, που θα γίνουν την άλλη εβδομάδα στην Κανκούν του Μεξικού, και αυτή που θα πάρει τη θέση της ως πρώτη επιλαχούσα είναι η ελληνίδα πρωταθλήτρια. Κάτι πολύ καλό γι’ αυτήν επειδή θα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να διεκδικήσει έναν τίτλο στο τέλος της σεζόν, αλλά και να υπερασπιστεί τους βαθμούς που κέρδισε στους περσινούς τελικούς (έφτασε στον ημιτελικό) και να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης (σήμερα βρίσκεται στο νο 9).

Keywords
Τυχαία Θέματα