Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν την 41χρονη με κουζινομάχαιρο – Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφο της και τον φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του θύματος φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων και τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Πού εντοπίστηκε το πτώμα

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα

Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του της είχαν στήσει ενέδρα.

Η γυναίκα μπήκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 11:00, στο σπίτι του 39χρονου συντρόφου της. Εκεί την περίμεναν οι δύο δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως ήταν προσυνεννοημένοι για όσα θα έκαναν στη συνέχεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο φίλος του κατάφερε να ακινητοποιήσει την 41χρονη με μαχαίρι, ενώ ο σύντροφός της την έδεσε με χειροπέδες και τοποθέτησε ταινία στο στόμα της.

Στη συνέχεια, τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού και της κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα της, με την 41χρονη να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι δύο δράστες μετά τη δολοφονία της εγκύου της απέσπασαν το ποσό των 80 ευρώ. Η σορός της γυναίκας, εντοπίστηκε από τις Αρχές, κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο φίλο του συντρόφου της.

Οι δύο άνδρες κρατούνται και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

«Δεν έχει ομολογήσει την πράξη»

Ο δικηγόρος του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως ο εντολέας του «δεν έχει ομολογήσει την πράξη, αντιθέτως την αρνείται και η θέση του είναι πως η πράξη έχει πραγματοποιηθεί από τον άλλο συλληφθέντα και συγκατηγορούμενό του».

«Ο 39χρονος δεν γνώριζε για την πράξη και αρνείται πως μετέφεραν τη 41χρονη με τον άλλον συλληφθέντα. Υπάρχει πράγματι βιντεοληπτικο υλικό, στο οποίο φαίνονται δύο αντρικές φιγούρες αλλά δεν διακρίνονται πρόσωπα ή άλλα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συμπέρασμα για το ποιοι είναι», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση σοκ μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Η χθεσινή διαδικασία με τις ραγδαίες εξελίξεις ολοκληρώθηκε χθες στις 05:30 το ξημέρωμα. Ακόμη και για εμένα η επικοινωνία και η συνεννόηση δεν είναι εύκολη».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 41χρονη

Ποιος είναι ο σύντροφος της 41χρονης

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος επί διάστημα οκτώ ημερών προσποιούνταν τον αναστατωμένο και ανήσυχο άνδρα που έψαχνε εναγωνίως την 41χρονη έγκυο σύντροφό του, σε μια προσπάθεια να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών.

Μάλιστα, την είχε δηλώσει ως «εξαφανισμένη» από την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, υποστηρίζοντας ότι είχε πάρει 5.000 ευρώ και είχε φύγει από το σπίτι και έκτοτε την αναζητούσε.

Επίσης, μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Ο δράστης έχει επίσης καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα