Θρίαμβος για την ΑΕΚ, ξέφυγε ο Ολυμπιακός

Ολα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ άνοιξε νωρίς το σκορ, διατήρησε τον έλεγχο του ματς και μετά βρήκε χώρο με τις αντεπιθέσεις να σημειώσει ένα γκολ ακόμη. Ο Παναθηναϊκός, μολονότι έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά στην υπόθεση του τίτλου, ήταν νωθρός και ακίνδυνος.
Στο 18' ο Σιαλμάς έκανε το σουτ, κόντρα στον Μαρίνο και μετά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο
δοκάρι του Καρνέζη. Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 45', όταν πλασέ του Λεονάρντο κατέληξε άουτ.

Το 1-0 έγινε στο 47' με μακρινό χτύπημα φάουλ του Λεονάρντο που αιφνιδίασε Καρνέζη και αμυντικούς.

Και στο 71' έγινε το 2-0, όταν ο Λυμπερόπουλος άφησε τη μπάλα για τον Κλωναρίδη και ο νεαρός μεσοεπιθετικός με ωραίο τρόπο μπήκε στην περιοχή και έκανε σωστά το πλασέ για το γκολ.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Εχασε ένα ακόμη ντέρμπι και πλέον απομακρύνθηκε από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός έχει 58 βαθμούς και η ομάδα του Φερέιρα 54. Το ντέρμπι ΠΑΟ -Ολυμπιακού την προσεχή Κυριακή, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για τους «πράσινους» να μειώσουν τη διαφορά. Αλλιώς, ο Ολυμπιακός θα αγγίξει τον τίτλο.

Διαιτητής: Κουκουλάκης.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Μαρίνος, Καράμπελας, Γεωργέας, Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Σιμάο.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Καφές (66' Λαγός), Κοντοές, Μανωλάς, Μάκος, Καράμπελος, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος(75' Μπέλεκ), Λεονάρντο, Σιαλμάς (63' Κλωναρίδης).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος(70' Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Κουίνσι (64' Κλέιτον), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Τοτσέ, Κατσουράνης (79' Νίνης).
Keywords
Τυχαία Θέματα