Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Ουκρανία

Στη ρεβάνς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στο Νέο Φάληρο, ο Ολυμπιακός θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Και αν πάρει το εισιτήριο, τότε θα βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού. Τα όνειρα δεν απαγορεύονται, λοιπόν, για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Στην παγωμένη Ουκρανία, ο Ολυμπιακός απέδειξε
ότι γνωρίζει να παίζει άμυνα, αλλά και να παίρνει όποιο αποτέλεσμα επιθυμεί. Η νίκη δεν ήταν προϊόν κάποιας εντυπωσιακής απόδοσης, αλλά την έφερε το πάθος των ποδοσφαιριστών, η σωστή διάταξη και το άριστο σύστημα από τον Βαλβέρδε.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 50' από τον Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε με ...ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή, ασθενή απόκρουση του Βιγιάγκρα με το κεφάλι(0-1).

Στη συνέχεια η Μέταλιστ πίεσε, κυνήγησε την ισοφάριση, οι παίκτες της άλλαξαν γρήγορα τη μπάλλα, αλλά δεν έκαναν κάποια μεγάλη ευκαρία. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον έλεγχο του ματς και δικαιώθηκε με μια σπουδαία επιτυχία, μια νίκη που ισοδυναμεί με θρίαμβο.
Να τονιστεί ότι οι γηπεδούχοι από το 82' αγωνίστηκαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Εντμαρ. Ο μέσος έκανε σκληρό φάουλ στον Μανιάτη και είδε την κόκκινη του Βαντ.
Διαιτητής: Βαντ (Ουγγαρία).

Κόκκινη: Εντμαρ.

Κίτρινες: Τοροσίδης, Κριστάλντο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ(χάνει τη ρεβάνς), Γκουεγιέ, Μαρκάνο, Χολέμπας.

Μέταλιστ: Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιγκλιέρι, Εντμαρ, Ξαβιέ Κλέιτον, Σόσα, Φινίνιο(66' Ποχενιτσίκι), Κριστάλντο (83' Μαρλός), Μπλάνκο (66' Ντέβις), Τάισον, Γκουεγιέ.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν (76' Μοντέστο), Μανιάτης, Φουστέρ (79' Χολέμπας), Μιραλάς(88' Αμπντούν), Τζιμπούρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα