Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Τούμπα

Η ομάδα του Βαλβέρδε εξασφάλισε τη σπουδαία επιτυχία από το πρώτο 20λεπτο. Πέτυχε δύο γκολ και μετά διατήρησε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς και πήρε δίκαια τη νίκη. Ετσι, στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός έχει 46 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός
που προηγείται, έχει 48. Οπως γίνεται αντιληπτό, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου θα είναι συναρπαστική και σκληρή μέχρι την τελευταία αγωνιστική!
Ο ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα. Δεν ήταν μόνο οι απουσίες , αλλά και οι ατυχίες που ήρθαν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Στην προθέρμανση ο γκολκίπερ Γλύκος έπαθε τράβηγμα και έδωσε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα στον Κρέσιτς. Και μετά, ο Μπόλονι έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αφού δύο παίκτες του αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών.

Μόλις στο 4' δυνατό σουτ του Ιμπαγάσα τράνταξε το δοκάρι του ΠΑΟΚ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (5'), ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με σουτ του Αμπντούν από κοντά. Το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε στο 17' με έξοχο πλασέ του Μιραλάς.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή ευκαιρία στο 29', όταν σουτ του Πάμπλο Γκαρσία βρήκε το δοκάρι του Μέγιερι.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα και μάλιστα στο 75' ο Λάζαρ για αντιαθλητικό φάουλ στον Τζιμπούρ είδε την κόκκινη κάρτα.
Διαιτητής: Γιάχος.

Κόκκινη: Λάζαρ.

Κίτρινες: Αμπντούν, Σταφυλίδης, Ιμπαγάσα, Π. Γκαρσία, Φωτάκης, Τζιμπούρ.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Λίνο, Μαλεζάς, Κατσικάς(11' Μπαλάφας), Λάζαρ, Π. Γκαρσία, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης(39' Ιβιτς), Γεωργιάδης(80' Ρομπέρ).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοντέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα(61' Τοροσίδης), Αμπντούν(88' Χολέμπας), Τζιμπούρ, Μιραλάς (77' Καζίμ).
Keywords
Τυχαία Θέματα