Τι διαβάσατε το 2011

Την πρωτιά στις ειδήσεις της χρονιάς κατέκτησε το θέμα για τον θάνατο του Νίκου Παπάζογλου στις 17 Απριλίου.

Στη δεύτερη θέση των πιο διαβασμένων ειδήσεων βρίσκεται το θέμα με τις πρώτες αναφορές για νεκρούς από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου.

Τέλος, στην τρίτη θέση βρίσκεται η είδηση για τις αλλαγές στην είσοδο των υποψηφίων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ,

που δημοσιεύθηκε στις 28 Μαρτίου.
Ιανουάριος

Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Πώς θα γίνουν οι διορισμοί και οι προσλήψεις

Σε περιόδους αυξημένης ανεργίας, το ενδιαφέρον για διορισμούς και προσλήψεις αυξάνεται κατακόρυφα. «ΤΑ ΝΕΑ» παρουσίασαν εκείνη την ημέρα έναν πλήρη οδηγό για να γνωρίζουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί πώς θα γίνουν οι προσλήψεις στον κλάδο τους.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου

Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Ιπποκράτους, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο 28χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης των γραφείων.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου

Γκρέμισε τα διόδια της Πελασγίας ο Γκλέτσος

Με μηχανήματα του δήμου ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας, έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διάβαση χωρίς να πληρώνουν διόδια.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Έφυγαν από τη Νομική οι μετανάστες

Ύστερα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που κράτησαν έως τις 3:30 τα ξημερώματα οι παράνομοι μετανάστες εγκατέλειψαν τη Νομική Σχολή και με πορεία κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Πατησίων.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Λοβέρδος: Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος

Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος ώστε να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις και πολίτες δύο ταχυτήτων, ανακοίνωσε ο υπουργός ΥγείαςΑνδρέας Λοβέρδος.

Φεβρουάριος

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου

Ποια πτυχία οδηγούν σε διορισµό στα σχολεία

Χιλιάδες νέοι ολοκληρώνουν τις σπουδές τους κάθε χρόνο και µετο πτυχίο στο χέρι αναζητούν εργασία. Ο Χρήστος Κάτσικας παρουσίασε για «ΤΑ ΝΕΑ» έναν οδηγό µε όλα τα τµήµατα ΑΕΙ - ΤΕΙ που δίνουν το δικαίωµα στους πτυχιούχους τους να διεκδικήσουν µια θέση στα χιλιάδες νηπιαγωγεία, δηµοτικά, γυµνάσια, ΕΠΑΛ και λύκεια της χώρας.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου

Βραβεύτηκε φωτογραφία-σοκ

Το συγκλονιστικό πορτρέτο της νεαρής Αφγανής που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της κέρδισε το βραβείο World Press Photo. Η φωτογραφία της Μπίμπι Αίσα, 18 ετών, από την επαρχία Ορουζγκάν στο Αφγανιστάν, με κομμένη τη μύτη είχε ληφθεί από την φωτογράφο Τζόντι Μπίμπερ για το περιοδικό TIME.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου

Σκότωσαν 30χρονο ειδικό φρουρό στην Καλλιθέα

Ένας 30χρονος ειδικός φρουρός σκοτώθηκε και ένας 26χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων στην Καλλιθέα. Ο ειδικός φρουρός επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο μαζί με τον 26χρονο, όταν έπεσε σε ενέδρα αγνώστων, οι οποίοι τους πυροβόλησα

Keywords
Τυχαία Θέματα