Το ID.3 ολοκλήρωσε με επιτυχία δοκιμή 100.000 χλμ. της Γερμανικής ADAC

Οι μηχανικοί στο Κέντρο Δοκιμών και Τεχνολογίας στο Landsberg am Lech διένυσαν περισσότερα από 100.000 χιλιόμετρα με ένα ID.3. Το πιο σημαντικό εύρημα: η μπαταρία υψηλής τάσης εξακολούθησε να έχει καθαρή χωρητικότητα 93%. Το υπό δοκιμή μοντέλο ήταν ένα ID.3 Pro S με ωφέλιμο ενεργειακό περιεχόμενο μπαταρίας 77 kWh, για το οποίο η Volkswagen, όπως και για όλα τα άλλα μοντέλα της οικογένειας μοντέλων ID., εγγυάται ότι η μπαταρία

εξακολουθεί να έχει τουλάχιστον το 70% της αρχικής καθαρής χωρητικότητάς της μετά από οκτώ χρόνια λειτουργίας ή 160.000 χιλιόμετρα οδήγησης.

Οι δοκιμαστές της ADAC δεν χαρίστηκαν στη μπαταρία. Για να φτάσει τον μαγικό αριθμό των 100.000 χιλιομέτρων όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το ID.3 φορτιζόταν συχνά στο 100% σε ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος. Επιπλέον, σε αντίθεση με τη σύσταση, το όχημα ήταν συνήθως έτοιμο για τον επόμενο δοκιμαστή στον σταθμό φόρτισης με επίπεδο φόρτισης 100%, σε αναμονή μερικές φορές για αρκετές ημέρες.

Η συγκεκριμένη δοκιμή αντοχής είναι η πρώτη του είδους της για όχημα της οικογένειας μοντέλων ID..Η ADAC έχει μια σαφή σύσταση για τους πελάτες: Οι ενημερώσεις λογισμικού θα πρέπει να εγκαθίστανται πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα