Το ηλεκτρικό πλάνο της Mazda, η υβριδική της επέλαση και το νέο CX-60

Αρκετά πρότζεκτ έχει να διεκπεραιώσει τα επόμενα χρόνια η ιαπωνική Mazda, η οποία εκπλήσσει με τη νέα της γκάμα, τόσο σε ντιζάιν όσο και στον τομέα της τεχνολογικής εξέλιξης. Επίσης, η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει εισβολή στην κατηγορία των ηλεκτρικών με τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2025.  Καια αυτό είναι μόνο η αρχή αφού η ιαπωνική εταιρεία

, παράλληλα με τις αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πέντε νέα υβριδικά αυτοκίνητα και πέντε νέα plug-in υβριδικά μέχρι το 2025, ενώ υπόσχεται ότι οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου επόμενης γενιάς θα προσφέρουν χαμηλότερες εκπομπές CO2, καλύτερη οικονομία καυσίμου και περισσότερη ισχύ.

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο CX-60. Το νέο μοντέλο θα ενταχθεί στην κατηγορία των μεσαίων SUV, και κάτω από το καπό του θα έχει ένα νέο υβριδικό plug – in σύνολο.  Στο νέο μοντέλο θα ενσωματωθούν νέα υλικά, , όπως ξύλο σφενδάμου, δέρμα Νάπα, ιαπωνικά υφάσματα και λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και του Musubu, τον μοναδικό ιαπωνικό τρόπο δεσίματος υφασμάτων, που αποτέλεσε και την έμπνευση για τη ραφή του πίνακα οργάνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα