Το νέο FREE2GO από τη Nova εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την καρτοκινητή

Από τη στιγμή που ξυπνάμε μέχρι την ώρα που κοιμόμαστε (θέλουμε να) είμαστε συνδεδεμένοι. Προσωπική και επαγγελματική ζωή απαιτούν απρόσκοπτη επικοινωνία, ενώ οι αυξημένες ανάγκες των τελευταίων ετών στρέφουν τους καταναλωτές στη διαρκή αναζήτηση για συμφέρουσες λύσεις που προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία και πρόσβαση, με τις ελάχιστες δεσμεύσεις.

Σε αυτό το τοπίο, το ανανεωμένο FREE2GO, το νέο καρτοκινητό που λάνσαρε η Nova, μοιάζει να εγκαινιάζει μια νέα εποχή,

τόσο στη λειτουργία της εταιρείας, όσο και στα προγράμματα καρτοκινητής στην Ελλάδα. Με εκπεφρασμένο στόχο τον περαιτέρω «εκδημοκρατισμό» της επικοινωνίας, η εταιρεία κατάργησε τις δεσμεύσεις προσφέροντας απόλυτη ελευθερία, αλλά και αποτελεσματικό έλεγχο του κόστους για όλους τους πελάτες καρτοκινητής.

Προτεραιότητα του νέου FREE2GO είναι ο value for money χαρακτήρας του– ένας στόχος που επιτυγχάνεται μέσα από την πολύ χαμηλή τιμή ανανέωσης υπολοίπου, στα 8€ μόλις, και την κατάργηση ελάχιστης χρέωσης κλήσης, με την ομιλία να χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Θέτοντας στο επίκεντρο τον σύγχρονο καταναλωτή και τις ανάγκες του, η Nova ανέπτυξε τρία διαφορετικά πακέτα καρτοκινητής FREE2GO, με διαφορετικά λεπτά ομιλίας, SMS, MB – και φυσικά χρέωση – και αυτοματοποίησε τη διαδικασία ενεργοποίησής τους, η οποία πλέον γίνεται απευθείας σε κάθε ανανέωση, με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτοκινητών FREE2GO μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα παρακάτω πακέτα:

Αυτόματα με κάρτα ανανέωσης 8€

400 λεπτά + 40 SMS προς όλα τα δίκτυα και 400MB.

Αυτόματα με κάρτα ανανέωσης 12€

1000 λεπτά + 100 SMS προς όλα τα δίκτυα και 1 GB

Αυτόματα με κάρτα ανανέωσης 15€

Απεριόριστα λεπτά + 500 SMS προς όλα τα δίκτυα και 2 GB.

Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία Rollover δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μετακυλήσουν στον επόμενο μήνα τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα data που δεν χρησιμοποίησαν, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και εξοικονόμηση.

Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές με αυξημένες ανάγκες σε data, μπορούν να τα αποκτήσουν με κάρτα ανανέωσης μόλις από €1 online, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία πακέτα:

Με κάρτα ανανέωσης 1€, Απεριόριστα GB για μια ημέραΜε κάρτα ανανέωσης 5€, +1GB για 30 ημέρεςΜε κάρτα ανανέωσης 10€, +5GB για 30 ημέρες.

Πέρα από την κάρτα ανανέωσης, οι χρήστες μπορούν να βρουν ψηφιακά τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών που χρειάζονται, με ένα απλό κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο, αλλά ακόμη και να αποκτήσουν νέο αριθμό και κάρτα sim, ακολουθώντας μια απλή online διαδικασία ταυτοποίησης που απαιτεί μόνο μια selfie και φωτογραφία της ταυτότητάς τους. Επίσης ψηφιακά, και συγκεκριμένα μέσα από το FREE2GO app, οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να αιτηθούν αλλαγή προγράμματος για να επωφεληθούν και εκείνοι από τα νέα προγράμματα.

Τέλος, η Nova επενδύει διαρκώς και στις υποδομές της, μεγαλώνοντας σταθερά την κάλυψη των δικτύων της 4G+ και 5G, ώστε να ανταποκρίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της. Με το επενδυτικό της σχέδιο, ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027 για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, η εταιρεία αναπτύσσει το δικό της ιδιόκτητο σύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της χώρας να γεφυρώσει το χάσμα των ψηφιακών υποδομών με τους ευρωπαίους εταίρους της.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το f2g.gr, να κατεβάσουν την εφαρμογή FREE2GO ή να το ακολουθήσουν σε Facebook και Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα