Τραγωδία στον Πειραιά: Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τον θάνατο του Αντώνη

Σοκ προκαλεί ένα νέο βίντεο από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τον έσπρωξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Στο νέο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο Αντώνης φαίνεται να κολυμπά στη θάλασσα προσπαθώντας να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού και μια

γυναίκα ουρλιάζει «σώστε τον». «Πάρτε τον, σώστε τον άνθρωπο, μαζέψτε τον» φωνάζει η γυναίκα αλλά μάταια.

Δευτερόλεπτα αργότερα το πλοίο συνεχίζει κανονικά την πορεία του και ο Αντώνης αφήνει την τελευταία του πνοή.

Τραγικό!! Δεν υπαρχουν λόγια!! #bluehorizon #Πειραιάς #δολοφονια pic.twitter.com/CJNLnPxNNy

— Τραμπάκουλας ®️ official γκρί τίκ (@Trambakoulas2) September 6, 2023

Το σοκαριστικό βίντεο που αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη στον 36χρονο

Σημειώνεται ότι βίντεο που αναρτήθηκε χθες στα social media έφερε στο φως τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Αντώνης. Σε αυτό φαίνονται τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να διαπληκτίζονται με τον36χρονο και στη συνέχεια να τον σπρώχνουν ώσπου εκείνος να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Ο Αντώνης, έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, αλλά δύο άτομα από το πλήρωμα τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.

Στη συνέχεια, προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου.

«Πριν λίγη ώρα. Έδιωξαν δύο φορές τον άνθρωπο από το καράβι για την Κρήτη και την τρίτη τον πέταξαν στη θάλασσα. Τελικά πνίγηκε. Με εντολή εισαγγελέα το καράβι γυρνάει πίσω στο λιμάνι» έγραφε επιβάτης του πλοίου.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)


https://www.in.gr/wp-content/uploads/2023/09/9E41F8C27AF59E2A238D04E9B29507A1_video_dashinit.mp4Ποιος ήταν ο 36χρονος που πνίγηκε – Θλίψη και οργή για τον χαμό του

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο 36χρονος Αντώνης Κ. ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλοι τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα («το Αντωνιώ», όπως αναφέρει το cretalive.gr). Προερχόταν από μια πολυμελή οικογένεια και έκανε όποια δουλειά μπορούσε. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο.

Ζούσε μαζί με έναν εκ των αδερφών του, ο οποίος ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Ο άνδρας δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης και λύγισε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια έτερου αδερφού του 36χρονου, ο οποίος μίλησε στο ίδιο τοπικό σάιτ για το πως ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου», δήλωσε ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη, Νίκος Κ.

«Ο αδερφός μου ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε», πρόσθεσε.

«Βιοπαλαιστής»

Μιλώντας στο Open, ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός σημείωσε ότι η οικογένεια του άνδρα ήταν από τις εξυπηρετούμενες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου, ενώ τόνισε ότι ο 36χρονος είχε εργαστεί και ως εργάτης καθαριότητας στον Δήμο.

Και ο ίδιος έκανε λόγο για έναν βιοπαλαιστή, υπογραμμίζοντας ότι η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τον θάνατο του συμπολίτη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα