Τροχαίο στην Κρήτη: Εγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες σε αυτοκίνητο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εθνική οδό στο ύψος των Πέρα Γαληνων, λίγο μετά το Φόδελε στην Κρήτη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το neakriti,  καταγράφηκε στις 5:30 περίπου τα ξημερώματα όταν δύο αυτοκίνητα και συγκεκριμένα ένα ΙΧ και ένα ταξί συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Από τη σύγκρουση δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Επί τόπου

βρίσκεται και το ΕΚΑΒ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο γυναίκες έχουν τις αισθήσεις τους ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Αύξηση 22,5% στα τροχαία τον Ιούλιο

Βαρύς ήταν ο φόρος αίματος στην άσφαλτο τον Ιούλιο στη χώρα με τα τροχαία ατυχήματα να παρουσιάζουν σημαντική αύξηση  και ο αριθμός των νεκρών να ξεπερνά τους 80 για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΣΤ τα οδικά τροχαία  που προκάλεσαν τραυματισμό ή θάνατο ατόμων σημείωσαν αύξηση 22,5% τον Ιούλιο εφέτος και ανήλθαν σε 1.131

Ειδικότερα, τα τροχαία  που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν από 923 τον Ιούλιο του 2022, σε 1.131 τον Ιούλιο.

Τα περισσότερα τροχαία και οι θάνατοι σημειώθηκαν στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, τις πολυπληθέστερες δηλαδή περιοχές της χώρας.

Η κατάταξη του αριθμού των θανάτων δεν ακολουθεί όμως την κατάταξη του συνόλου των τροχαίων.

Ετσι, παρατηρείται ότι ενώ η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατατάσσεται 4η , είχε 3 νεκρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα