Τρύπησε τα εμφυτεύματα σιλικόνης της πρώην συζύγου του για να μην τα αγγίζει άλλος

Ο 42χρονος Ντουρσούν όσο ήταν παντρεμένος με την 41χρονη Ελιφ, πλήρωσε προκειμένου η σύζυγός του να κάνει αυξητική στήθους.

Ωστόσο όταν χώρισαν, μετά από 10 χρόνια και την απόκτηση τριών παιδιών, ο Ντουρσούν άρχισε να ενοχλεί την Ελίφ με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα. Τότε εκείνη του έστειλε ένα μήνυμα  λέγοντάς του: «Έχω εραστή. Σταμάτα να με παίρνεις τηλέφωνο τώρα. Κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος που έχεις φτιάξει».

Η αποκάλυψη αυτή έκανε τον Ντουρσούν έξαλλο. Σύμφωνα με το ahaber.com.tr o 42χρονος στις 5 Ιουνίου

περίμενε την πρώην σύζυγό του κάτω από το σπίτι της.

Της έκλεισε το στόμα και την ώθησε να μπει στο κτίριο. Κατόπιν με ένα αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι, της τρύπησε την σιλικόνη στο στήθος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η Ελίφ, η οποία τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλέυτηκε. Η Ελίφ ,της οποίας αφαιρέθηκαν οι σιλικόνες, κατέθεσε καταγγελία για τον πρώην σύζυγό της αφού πήρε εξιτήριο.

Ο Ντουρσούν, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, ομολόγησε την πράξη του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο επειδή η πρώην σύζυγός του, του έστειλε προκλητικά μηνύματα όπως «Κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος που έκανες».

Keywords
Τυχαία Θέματα