Βροχή τα μηνύματα από το 112 σε Μαγνησία, Καρδίτσα, Φθιώτιδα

Η κακoκαιρία Daniel συνεχίζει να χτυπά ανελέητα περιοχές της κεντρικής Ελλάδας με την Πολιτική Προστασία να καλεί τους κατοίκους πολλών περιοχών είτε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους είτε να μετακινηθούν σε υψηλότερους ορόφους.

Νωρίς το βράδυ μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της πόλης της Καρδίτσας προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους λόγω πλημμυρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Αν βρίσκεστε στην πόλη της #Καρδίτσας

απομακρυνθείτε από υπόγειους & ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/mbLpAekqgN@pyrosvestiki @hellenicpolice

112 Greece (@112Greece) September 6, 2023


Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην πόλη της Καρδίτσας απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Δύσκολες ώρες για πολλές περιοχές της Θεσσαλίας

Επίσης μήνυμα έλαβαν οι κάτοικοι του οικισμού Γ. Καραϊσκάκη Καρδίτσας και σε όσους βρίσκονται στην περιφερειακή Μουζακίου- ‘Αρτας προκειμένου να απομακρυνθούν προς το κέντρο Μουζακίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στον οικισμό Γ.Καραϊσκάκη και περιφερειακή Μουζακίου – ‘Αρτας απομακρυνθείτε προς το κέντρο Μουζακίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»

Δύσκολη η κατάσταση και στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου όπου οι κάτοικοι στις εργατικές κατοικίας Αγίας Βαρβάρας, κλήθηκαν να απομακρυνθούν προς το Δημαρχείου Αλμυρού

Νωρίτερα αντίστοιχο μήνυμα έλαβα οι κάτοικοι στο χωριό Κόμμα Φθιώτιδας προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή κινούμενοι τη Λαμία.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή #Κόμμα #Φθιώτιδας απομακρυνθείτε προς #Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/mbLpAekqgN@pyrosvestiki @hellenicpolice

112 Greece (@112Greece) September 6, 2023

Νωρίτερα, η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας είχε προχωρήσει στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λαμία λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Με εντολή της @hellenicpolice

απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο Δήμο #Λαμιέων #Φθιώτιδας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων@pyrosvestiki

112 Greece (@112Greece) September 6, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα