Ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών

Mέσα από μαρτυρίες και από εικόνες από κάμερες ασφαλείας επιχειρούν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να αντλήσουν στοιχεία για τη δολοφονία ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ενός 26χρονου χθες τα ξημερώματα έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Μαρούσι.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα φτάσουν στα ίχνη και στον εντοπισμό του δράστη, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 όταν συναντήθηκαν δυο παρέες μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου φέρεται να είχαν κάποια λογομαχία

πιθανότατα μετά από μια παρεξήγηση, με τους αστυνομικούς να αναζητούν την αφορμή. Στη συνέχεια το θύμα μαζί με έναν φίλο του βγήκαν και κάθισαν στα σκαλιά έξω από την επιχείρηση. Μετά από λίγα λεπτά βγήκε από το κατάστημα ο δράστης μαζί με άλλα άτομα.

Ακολούθησε νέο φραστικό επεισόδιο και τότε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το θύμα φέρεται να επιχείρησε να βγάλει από ένα τσαντάκι που είχε ένα όπλο των 22 χιλιοστών το οποίο πιθανότατα έπαθε εμπλοκή.

Το κινητό τηλέφωνο

Τότε, με βάση πάντα τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συλλέξουν οι αστυνομικοί, ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και επιτέθηκε στο άλλο άτομο που είχε το πιστόλι και τον τραυμάτισε στον λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό αίμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ακολούθως ο δράστης τραυμάτισε και το άλλο άτομο που ήταν μαζί με το θύμα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο επικράτησε πανικός και οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν το πιστόλι το οποίο μεταφέρθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως και μια σφαίρα.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα μπει στο «μικροσκόπιο» το κινητό τηλέφωνο του θύματος για να εξακριβωθεί εάν είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τον δράστη προκειμένου να συναντηθούν στο νυχτερινό κέντρο. Παράλληλα θα εξεταστούν θαμώνες αλλά και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος για να διαπιστωθεί εάν ο άνθρωπος που αναζητείται είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών και θεωρούν κομβική τη μαρτυρία του τραυματία για να εξακριβωθεί για ποιον λόγο ο 23χρονος έφερε όπλο και εάν δράστης και θύμα γνωρίζονταν από παλιά και  είχαν διαφορές μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα