Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με Κασσελάκη – Τι συζήτησαν μπροστά στις κάμερες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε καλή αρχή στον Στέφανο Κασσελάκη. Οι δυο πολιτικοί μπροστά στις κάμερες, μίλησαν για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε οι απόδημοι να έχουν δικαίωμα να εκλεγούν τον δικό τους βουλευτή. «Θα τα συζητήσουμε όλα» του απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον διάλογο

μεταξύ τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη, αν έχει εξοικειωθεί στα πράγματα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι έχει σίγουρα εξοικειωθεί στο κομματικό περιβάλλον και στην Ελλάδα.

«Έχουμε ευθύνη να έρθει όλος ο κόσμος πίσω, οι απόδημοι να μπορούν να προσφέρουν στην πατρίδα τους» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι απόδημοι θα πρέπει να μπορούν να εκλέγουν το δικό τους βουλευτή. Πάνω σε αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε «Θα τα συζητήσουμε όλα».

Αναλυτικά ο διάλογος: Μητσοτάκης: Καλημέρα και καλό μήνα και συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Προσαρμοστήκατε στους καινούριους χώρους; Κασσελάκης: Στη Βουλή όχι ακόμα, αλλά στο κομματικό περιβάλλον σίγουρα και στην Ελλάδα. Έχουμε ευθύνη να φέρουμε τους απόδημους πίσω. Μητσοτάκης: Έχουμε κάνει μια καλή αρχή με το νομοσχέδιο για όλους τους ελληνες που ειναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους Κασσελάκης: Έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και όχι στο εκλέγεσθαι. Πρέπει να δώσουμε περιφέρειες στους ομογενείς. Μητσοτάκης: Ο εκλογικός νόμος είναι καθορισμένος και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι θα το έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης. Κασσελάκης: Στο εξωτερικό δεν το έχει Δείτε το βίντεο Φωτογραφίες από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα