Gears of War: Judgment MAXIM DLC και update του τίτλου!

Το ΜΑΧΙΜ φέρνει το Execution Mode και έναν χάρτη για multiplayer δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ξεκινώντας από σήμερα!

H Epic Games και η MAXIM κυκλοφορούν το πρώτο add-on για το παιχνίδι αλλά και ένα update για τον τίτλο Gears of War: Judgement ανασύρωντας απ' τα παλιά ένα τύπο παιχνιδιού που αγαπήθηκε απ'

τους φαν, το Execution mode για multiplayer, καθώς και ένα νέο χάρτη για multiplayer, τον Haven.

Στo Execution Mode, ο στόχος της κάθε ομάδας είναι να σκοτώσει όλα τα μέλη της αντίπαλης, πριν τελειώσει ο δεδομένος χρόνος. Το ωραίο μέρος σε αύτο τον τύπο παιχνιδιού είναι πως αν δεν χτυπήσετε κάποιον εχθρό με ένα one-shot όπλο, όπως το Booshka, αυτός πηγαίνει σε μια "Down but not out" κατάσταση, μπουσουλώντας ανίκανος να σηκωθεί, αλλά θα τα καταφέρει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αντί να πεθάνει. Έτσι, για να σκοτώσετε κάποιον θα πρέπει να εκτελέσετε τον εχθρό (execution) όσο αυτός αιμορραγεί. Εκτός από το νέο τύπο παιχνιδιού και τον νέο χάρτη, ειδικές λίστες παιχνιδιού τόσο για τον Haven όσο και για το Εxecution Mode, θα είναι διαθέσιμες για τους Gearheads, προσφέροντας 200% XP για περιορισμένο χρονικό διάστημα (οι κάτοχοι VIP pass θα λάβουν 300% XP). Περισσότερες λεπτομέρεις για το Judgement μπορείτε να διαβάσετε στο review μας!

Ευχαριστούμε την ελληνική αντιπροσωπεία της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα