H Rockstar διοργανώνει Multiplayer event με πλούσια δώρα

Αυτό το σάββατο, 13 Απριλίου

Όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Rockstar Games θα διοργανώσει το ερχόμενο Σάββατο, 13 Απριλίου, ένα Multiplayer event για όλους τους υποστηρικτές της. Στο event θα συμπεριληφθούν τα εξής παιχνίδια: Max Payne 3, Red Dead Redemption, GTA IV, GTA IV

Episodes from Liberty City, Midnight Club Los Angeles και Table Tennis. Επίσης, καθόλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα υπάρξει τριπλό XP στα Max Payne 3 και Red Dead Redemption.

Φυσικά, από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα δώρα. Τρεις τυχεροί θα επιλεχθούν τυχαία ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου και θα μοιραστούν μεγάλα πακέτα δώρων τα οποία θα περιέχουν σπάνια τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα Midnight Club, στέκες μπιλιάρδου GTA IV, τραπουλόχαρτα και ζάρια Red Dead Redemption, συλλεκτικά αγάλματα της ελευθερίας και μερικά ακόμη. Επίσης σε είκοσι ακόμη τυχερούς θα μοιραστούν δώρα όπως: συλλεκτικά μπλουζάκια Max Payne 3 και δεκάτης επετείου του Vice City, τράπουλες Red Dead Redemption και αυτοκόλλητα GTA V και Rockstar.

Οι ώρες που θα πραγματοποιηθεί το event για κάθε παιχνίδι:

-Max Payne 3: 6-8 μ.μ
-Midnight Club και Table Tennis: 7-8 μ.μ.
-Red Dead Redemption: 8-10 μ.μ.
-Grand Theft Auto IV: 9-11 μ.μ.
-Episodes from Liberty City: 10-12 μ.μ.

Gamertags και ID's:

-PlayRockstar-PlayRockstar1-PlayRockstar2-PlayRockstar3-PlayRockstarPC (Μόνο για PC)
{gallery}Etairies/Rockstar_Games/Multiplayer_event_13_4{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα