O Kamiya θέλει το Bayonetta στο 3DS

Όπως και το Okami

Ο σχεδιαστής της Platinum Games, Hideki Kamiya, αποκάλυψε πως τον ενδιαφέρει να φέρει στο 3DS το franchise Bayonetta. Σε συνέντευξη που παρέδωσε πρόσφατα στην ιστοσελίδα Siliconera στην έκθεση PAX Prime του Σιάτλ, είπε πως θα ήθελε να αναπτύξει έναν spin-off τίτλο Bayonetta στο 3DS ή πιθανών ένα spin-off του Okami.

O Kamiya

είπε: '' Δίνοντάς μου την ευκαιρία, θα ήθελα να φτιάξω ένα παιχνίδι βασισμένο στην Jeanne από το Bayonetta. Κάτι όχι τόσο μεγάλο σε μέγεθος. Κάτι φορητό. Κάτι που θα μπορούσε να παιχτεί σε μικρά διαστήματα, όπου η Jeanne θα ήταν δασκάλα ιστορίας, με ότι διασκεδαστικά στοιχεία θα μπορούσαν να προκύψουν από ένα τέτοιο σενάριο''.

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του και για spin-off του Okami. Θα ήθελε κάτι που θα ήταν λιγότερο επικεντρωμένο στη μεγάλη ιδέα του να σώσεις τον πλανήτη. Κάτι που θα ήταν βασισμένο στη νεράιδα Issun.

Την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε πως θα ήθελε να μεταφέρει το πρώτο Bayonetta στο Wii U, ενώ το Bayonetta 2 αναμένεται το 2014 αποκλειστικά στην οικιακή κονσόλα της Nintendo.

Keywords
Τυχαία Θέματα