PlayStation 4: Caching στα παιχνίδια και voice commands

Ακόμα περισσότερες νέες πληροφορίες για το PS4

Παρόλο που απομένει κάτι λιγότερο από μήνας μέχρι την κυκλοφορία της καινούργιας οικιακής κονσόλας της Sony στην Αμερική, το μεγάλο αφεντικό Shuhei Yoshida αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το μεγαθήριο μέσω twitter.

Η Sony ενημέρωσε ότι θα υπάρξει ένα Day one firmware update που θα αναβαθμίζει το PS4

στην έκδοση 1.50 και ουσιαστικά θα ενεργοποιεί όλα τα online χαρακτηριστικά της κονσόλας. Οι περισσότεροι που θα το διαβάζουν αυτό θα πουν "Καλά ακόμα δεν βγήκε οι κονσόλα και έχουν και day one firmware update!", αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο Shuhei-san διαβεβαίωσε ότι η κονσόλα θα λειτουργεί κανονικότατα και χωρίς αυτό. Το update θα κατέβει από μόνο του την πρώτη φορά που θα αποφασίσετε να συνδεθείτε στο PSN. Με λίγα λόγια, από όταν βγάλετε το μηχάνημα από το κουτί μέχρι να βάλετε μέσα το πρώτο παιχνίδι και να αρχίσετε να παίζετε, δεν θα χρειαστεί καν να συνδεθείτε στο internet.

Μιας και είμαστε στο θέμα του hardware, ο Shuhei διευκρίνισε πάλι μέσω twitter ότι το PS4 θα κάνει cache τα δεδομένα των παιχνιδιών από το Blu-Ray στον σκληρό δίσκο την ώρα που εσείς θα παίζετε και δεν θα χρειάζονται υποχρεωτικές εγκαταστάσεις. Για να καθαρίσουμε τα ερωτηματικά πάνω απ'τα κεφάλια σας, με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι για δύο παιχνίδια με μέγεθος 50 GB το καθένα δεν θα χρειαστεί να έχετε ελεύθερα 100GB, αλλά μόνο 50! Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε την κάμερα για να χρησιμοποιήσετε τις φωνητικές εντολές, αλλά θα είναι διαθέσιμες και μέσω ενός μικροφώνου και του Dualshock 4.

Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν ξέρουμε για την κονσόλα και χαιρόμαστε που ο Shuhei είναι εκεί στο twitter και έχει όλη την καλή διάθεση για να μας λύσει όλες τις απορίες. Μην ξεχνάτε, η ημερομηνία κυκλοφορίας του PS4 στη χώρα μας είναι στις 13 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα