Νέες πληροφορίες για τις Pokemon X & Y

Νέα Pokemon, ο κόσμος του παιχνιδιού και τα εξώφυλλα

Όπως σας είπαμε χτες, νέες πληροφορίες για τις εκδόσεις Pokemon X & Y του 3DS αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 19 Μαΐου στο ιαπωνικό show Pokemon Smash. Δεδομένης της κυκλοφορίας του περιοδικού CoroCoro λίγες μέρες πιο πριν όμως δεν θα γινόταν να μην έχουμε πληροφορίες νωρίτερα.

Έτσι κι έγινε. Σελίδες

του CoroCoro δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και το Serebii ανέλαβε την μετάφραση του ιαπωνικού κειμένου. Αρχικά, στις σελίδες του περιοδικού (εικόνες θα βρείτε στη gallery μας παρακάτω) φαίνονται τέσσερα νέα Pokemon. Το Pokemon που βρίσκεται στα δεξιά είναι το Gogoat, τύπου Grass. Το συγκεκριμένο Pokemon μάλιστα θα μπορεί ο παίκτης να το ιππεύσει, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο franchise. H σαύρα λέγεται Elikiteru και είναι τύπος Electric/Normal. To πουλί λέγεται Yayakoma και είναι τύπος Normal/Flying. Τέλος, το πάντα λέγεται Yancham και είναι τύπος Fighting.

Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως η περιοχή των Pokemon X& Y ονομάζεται Karos, η οποία φαίνεται να είναι βασισμένη στη μορφολογία της Γαλλίας. Η κύρια πόλη του παιχνιδιού είναι η Miare City. Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν μερικές επιλογές στη μορφή των χαρακτήρων, όπως το χρώμα των μαλλιών και του δέρματος(εικόνα στην gallery). Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε σε μία σελίδα πως παρουσιάζονται τα ιαπωνικά εξώφυλλα των δύο εκδόσεων.

Το περιοδικό φαίνεται να έχει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη της περιοχής Karos και το νέο Pokedex όμως δεν είναι ευδιάκριτες.

Μείνετε συντονισμένοι στο video-games24 γιατί πολύ σύντομα αναμένονται ακόμη περισσότερες, σημαντικές πληροφορίες των Pokemon Χ & Υ.

{gallery}2013_Games/Pokemon_X_Y/corocoro_images{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα