Νικητές διαγωνισμού Hearthstone Beta Keys #3

Ποιοι ήταν οι 30 τυχεροί;

Ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο VG24, οι τριάντα (30) τυχεροί που κερδίζουν από ένα Beta Key του Hearthstone: Heroes of Warcraft, προσφορά της IGE, είναι οι χρήστες με τα usernames: johnaris1, Deathshadegr, sasukeboygg, Manolikakis, Dev7L, brAvEhEaRtDC, flameforth, xDante, staller, Dr Hofmann, blablubli, captainMorgan,

Siralanos, alexandros, DarkAssasin42, ReapzEs, r3vzy, BIgis, stud610014[at]yahoo.gr, zulriek, kostasnw, savior, c4ptenh00k, jimmisj1, tolis1998, on4c1d, sailock, TiSTiKiTiSTi, OmegaApex και christin.kon.

Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν με το mail της ιστοσελίδας μας, info[at]video-games24.com (όπου [at] βάζετε @), αναφέροντάς μας το username τους και το e-mail εγγραφής τους στο VG24. Τα Beta Keys θα σταλθούν το γρηγορότερο δυνατόν. Σε περίπτωση οποιασδήποτε καθυστέρησης από μέρους μας παρακαλούμε για την κατανόησή σας. Οι νικητές του διαγωνισμού είναι αρκετοί και προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Καλή τύχη σε όλα μας τα μέλη για τους επόμενους διαγωνισμούς μας! Μην ξεχνάτε πως στο VG24 ήδη ''τρέχει'' διαγωνισμός με δώρο τρία WWE 2K14, προσφορά της CD Media.

Keywords
Τυχαία Θέματα