Νvidia: ''Πολύ ανώτερο από οποιαδήποτε κονσόλα το PC''

Αυτό δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας

Μιλώντας στην ιστοσελίδα MVG, o διευθυντής πωλήσεων της Nvidia, Matt Wright, δήλωσε πως τα PC είναι η καλύτερη πλέον επιλογή για gaming και συνυπολογιζόμενης της λειτουργικότητάς τους καθίστανται ως καλύτερα από οποιαδήποτε κονσόλα.

Συγκεκριμένα, στόχος του Wright ήταν να διαφημίσει τη νέα

σειρά μικρών σχεδιαστικά υπολογιστών που λάνσαρε η εταιρία ταυτόχρονα με τα Xbox One και Playstation 4. Μερικά από τα λόγια του ήταν τα εξής: ''Προτείνουμε τα μικρά σχεδιαστικά PC ως μία βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι των κονσολών νέας γενιάς. Οι ενθουσιώδης παίκτες θέλουν το απόλυτο σύστημα παιχνιδιού και αυτό είναι το PC. Η πλατφόρμα του PC είναι πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε κονσόλα όταν πρόκειται για gaming και επιπλέον έχετε όλες τις λειτουργίες που παρέχει ένα PC''.

Παρ'όλα αυτά, παραδέχτηκε πως οι πιο θερμοί υποστηρικτές των κονσολών ίσως χρειαστούν περισσότερο καιρό για να πειστούν και συνέχισε λέγοντας: ''Θέλουμε να κάνουμε το PC gaming όσο το δυνατόν απλούστερο και πιστεύουμε πως ήδη γίνεται ελκυστικότερο και σχετικότερο για τους casual gamers''. Δεν ξέχασε όμως και τη βοήθεια που έχει προσφέρει το Steam της Valve. ''To Steam αυτή την στιγμή έχει περισσότερους χρήστες από το Xbox Live. Υπάρχει μία ολόκληρη νέα γενιά που μεγάλωσε παίζοντας στο υπολογιστή με τίτλους όπως το Minecraft και το World of Tanks. Υπάρχει μία τεράστια κοινότητα που λατρεύει να παίζει τα παιχνίδια της στο PC''.

Εσείς ποιας άποψης είστε και που προτιμάτε να παίζετε τους τίτλους σας; Σε PC ή κονσόλα;

Keywords
Τυχαία Θέματα