Περισσότερους από 10 τίτλους για τη νέα γενιά ...

Ντεμαράζ κυκλοφοριών για την εκδότρια εταιρία του GTA

Η Take-Two Interactive διαθέτει περισσότερους από δέκα διαφορετικούς τίτλους υπό ανάπτυξη για την επόμενη γενιά κονσολών, τους οποίους έχει προγραμματιστεί να διαθέσει μέσα στο οικονομικό έτους του 2015, όπως η ίδια η εκδότρια εταιρία ανακοίνωσε στο συμβούλιο για τα έσοδα του δεύτερου οικονομικού τριμήνου του 2014. Το οικονομικό έτος 2015 της αμερικανικής εταιρίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Απριλίου 2014 και Μαρτίου 2015.

Σε ερώτηση για την διαφορά κόστους ανάπτυξης ενός παιχνιδιού στην επόμενη γενιά σε

σχέση με την τωρινή, η Take-Two απάντησε πως η μεταξύ τους διαφορά είναι αμελητέα.

To Grand Theft Auto Online, ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της εταιρίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι αποκλειστικότητα των Xbox 360 και PS3. Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σχέδια να κυκλοφορήσει και στην επόμενη γενιά, η απάντηση ήταν η εξής: ''Δεν έχουμε συζητήσει τα οποιαδήποτε πλάνα μας για το GTA στην επόμενη γενιά έστω και για λίγο, οπότε δεν υπάρχει κάτι να πούμε αυτή την στιγμή''.

Η Take-Two, εκτός του Grand Theft Auto, είναι ιδιοκτήτρια ονομάτων όπως Bully, Bioshock, Max Payne, Red Dead και L.A. Noire. Τι λέτε να μας επιφυλάσσει η εταιρία στην επόμενη γενιά κονσολών;

Keywords
Τυχαία Θέματα