17 λεπτά καταιγιστικού gameplay από το Space Hulk: Deathwing!

To Space Hulk: Deathwing μοιάζει ήδη πολλά υποσχόμενο και είναι εμφανές ότι το game της Focus Home Interactive δείχνει να έχει πιάσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, την σκοτεινή ατμόσφαιρα και την ξεχωριστή αισθητική του αιματοβαμμένου σύμπαντος του Warhammer 40K. Στο τελευταίο gameplay trailer του Deathwing, το οποίο έχει διάρκεια στα 17 λεπτά μας δίνεται μία καλή ευκαιρία για να ρίξουμε μία ματιά στο τι συμβαίνει στον

κόσμο του πολλά υποσχόμενο first-person shooter το οποίο θα διαθέτει μία πιο… tactical προσέγγιση, χωρίς ωστόσο να «χάνει» στον τομέα της δράσης, προσφέροντας πραγματικά αλησμόνητες στιγμές στους gamers.

Τα visuals δείχνουν πραγματικά εκπληκτικά και ο σκοτεινός τόνος είναι διάχυτος, με τον τρόμο να παραμονεύει σε κάθε βήμα. Ένα από τα στοιχεία του gameplay που μπορούμε να διακρίνουμε στο νέο trailer αφορά στις εντολές που μπορείτε να δώσετε στα μέλη της ομάδας σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε και τα όπλα που χρησιμοποιούν οι Space Marines την ώρα της μάχης! Το Space Hulk: Deathwing δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου για PC, ενώ για η console version του παιχνιδιού θα αργήσει για μερικούς μήνες ακόμα. Εσείς δεν έχετε παρά να καθίσετε αναπαυτικά και… να απολαύσετε!

The post 17 λεπτά καταιγιστικού gameplay από το Space Hulk: Deathwing! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα