Battlefield 4. Κυκλοφόρησε το φθινοπωρινό update!

H DICE εξακολουθεί να βελτιώνει όλο και πιο πολύ το Battlefield 4, το οποίο το πρώτο χρονικό διάστημα που κυκλοφόρησε κατακρίθηκε από τους gamers για τα προβλήματα ισορροπίας και για τα πολλά bugs που είχε. Ωστόσο, μετά το launch η DICE εργάστηκε πάνω στη βελτίωση της εικόνας του διάσημου shooter και πράγματι το παιχνίδι πλέον είναι αισθητά καλύτερο σε σύγκριση με το launch, που κάποιοι δικαιολογημένα το αποκαλούσαν unplayable.

To φθινοπωρινό

update του Battlefield 4 είναι πραγματικά massive, καθώς βελτιώνει δεκάδες από τους επιμέρους τομείς του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, εκτός από τα «καθιερωμένα» bug fixes και τις βελτιώσεις που σχετίζονται με την εξισορρόπηση του gameplay, με το φθινοπωρινό update οι developers της DICE επιχειρούν να εξαλείψουν το φαινόμενο των άδικων kills, ενώ παράλληλα οι δημιουργοί του Battlefield 4 εστιάζουν τη προσοχή τους στο να τονώσουν ακόμη περισσότερο το στοιχείο του ομαδικού παιχνιδιού. Επίσης, οι developers της DICE έχουν προβεί σε σημαντικές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τις κινήσεις των χαρακτήρων, οι οποίες από εδώ και στο εξής θα θυμίζουν περισσότερο τον κόσμο του Battlefield 3. Το Battlefield 4 μπορεί να κατακρίθηκε στο launch του, ωστόσο στόχος της EA είναι να συνεχίσει την υποστήριξη στο γνωστό shooter, καθώς παρά τις όποιες γκρίνιες το Battlefield 4, αποτέλεσε μία τεράστια εμπορική επιτυχία για τον κολοσσό του gaming.

Πέραν των συχνών patches και fixes και των μεγάλων updates, που κυκλοφορούν συστηματικά οι δημιουργοί του παιχνιδιού, πολύ σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, το πέμπτο και τελευταίο expansion για το Battlefield 4, ονόματι Final Stand. Το φθινοπωρινό update είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 και PC.

The post Battlefield 4. Κυκλοφόρησε το φθινοπωρινό update! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα