Cyberpunk 2077: Δείτε απολαυστικό footage από την έκδοση για PlayStation (PS4 Pro & PS5 backward compatibility)!

Νομίζουμε ότι βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ για το release του Cyberpunk 2077, το οποίο (CD Projekt Red επιτρέποντος) ύστερα από τόσες μεταθέσεις θα κυκλοφορήσει σε περίπου 15 μέρες (στις 10/12). Οι developers του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού για να κρατήσουν «ζεστές» τις μηχανές και το hype των gamers στα ύψη, κυκλοφόρησαν ένα ακόμη gameplay footage trailer, αυτή τη φορά όχι σε PC η Xbox αλλά για τις κονσόλες της Sony (PS4

Pro και PS5 μέσω backward compatibility).

Παρακολουθώντας το νέο footage καθίσταται σαφές ότι από την άποψη των visuals, το παιχνίδι απλώς δείχνει να… «σκίζει». Ακόμη και στο P4 Pro που «χάνει» εννοείται τα next-gen visual features των νέων κονσολών και των δυνατών gaming PCs, το παιχνίδι ακόμη και σε αυτή τη version απλώς «φυσάει». Αν και είναι αδύνατο από ένα gameplay trailer να «μετρήσουμε» το performance του τίτλου και για το εάν η έννοια του frame dropping θα βρίσκεται στο λεξιλόγιο μας μετά το release του παιχνιδιού, ωστόσο σίγουρα στο 7λεπτό footage, θα μπορέσετε να σχηματίσετε μια καλή εικόνα για τα όσα συμβαίνουν στον εξαιρετικά dark cyber κόσμο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το footage που αφορά στο PlayStation 5 δεν προέρχεται από το next-gen patch, το οποίο αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2021 και ουσιαστικά παρουσιάζει το game μέσω της PS4 backward compatibility λειτουργίας της νέας κονσόλας της Sony. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν και απολαύστε!  

The post Cyberpunk 2077: Δείτε απολαυστικό footage από την έκδοση για PlayStation (PS4 Pro & PS5 backward compatibility)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα