Diablo 4: Σε εξωφρενική τιμή το νέο mount bundle – Οι fans αντιδρούν

Η κατάσταση με το Diablo 4 φαίνεται να είναι ανησυχητική για τη Blizzard και την κοινότητα των παικτών. Οι παίκτες εκφράζουν διαρκώς τις ανησυχίες τους για πολλά θέματα σχετικά με την εμπειρία του παιχνιδιού, από την ποιότητα του loot μέχρι την απόκριση της εταιρείας στα προβλήματα.

Η Blizzard φαίνεται να προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες με patches και ενημερώσεις, αλλά κάθε νέα

αναβάθμιση φαίνεται να προκαλεί νέα προβλήματα ή αντιδράσεις από τους παίκτες. Η πρόσφατη αντίδραση στο Patch 1.3.2 είναι ένα ακόμα παράδειγμα, με την υπερβολική τιμή των cosmetics items να προκαλεί ανησυχία στην κοινότητα.

Είναι σημαντικό για τη Blizzard να ακούει τις ανησυχίες των παικτών και να δραστηριοποιείται για να βελτιώσει την εμπειρία του παιχνιδιού τους. Αλλιώς, η απώλεια εμπιστοσύνης και υποστήριξης από την κοινότητα μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για το μέλλον του Diablo 4 και την εταιρεία γενικότερα. To Vitreous Scourge mount κοστίζει 64,99 δολάρια, δηλαδή σχεδόν όσο κοστίζει το παιχνίδι.

“Όχι. Χριστέ μου. Μου αρέσει το D4 και αυτό το mount φαίνεται ωραίο. Αλλά 65 δολάρια είναι τρελό,” αναφέρει ένας χρήστης στο X, όπου συζητούσε την τιμή του bundle.

Οι fans σε όλα τα κοινωνικά μέσα δήλωναν έκπληκτοι με την τιμή του πακέτου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Blizzard δέχεται κριτική από fans που δεν είναι ικανοποιημένοι με το κόστος των microtransactions. Οι παίκτες εξέφρασαν επίσης τη δυσαρέσκειά τους για το κόστος αλλαγής χρώματος των portals. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πολλοί αισθάνονται ότι οι τιμές είναι απαράδεκτες, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν. Σημειώνεται ότι η Blizzard αποκάλυψε το πρώτο expansion του Diablo 4 στο BlizzCon, ξέχασε όμως να αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια, ότι θα είναι αρκετά ακριβό. Το Vessel of Hatred θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και θα περιλαμβάνει ένα νέο region και ένα class που δεν έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια Diablo.

The post Diablo 4: Σε εξωφρενική τιμή το νέο mount bundle – Οι fans αντιδρούν appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα