Dishonored: The Brigmore Witches

Εντάξει, το αργήσαμε λίγο, αλλά ας μην κολλάμε σε… κάτι πράγματα μικρά :) Τρίτη και 13 του περασμένου Αυγούστου κυκλοφόρησε το τελευταίο story-based DLC για το εκπληκτικό Dishonored, ως το δεύτερο και τελικό μέρος μίας συμπληρωματικής υπόθεσης που ξεκίνησε με το The Knife Of Dunwall.

Εδώ λοιπόν, στο The Brigmore Witches, ο Daud έχει πλέον έναν ξεκάθαρο στόχο. Τη μάγισσα Delilah (=Δαλιδά), έναν από τους λίγους ανθρώπους (μαζί με τον Daud και τον Corvo) που έχουν το σημάδι

-και τις ικανότητες- του Outsider. Έχει τα δικά της σχέδια για να πάρει την εξουσία του Dunwall, και τη δεδομένη στιγμή ο Daud είναι ο μόνος που μπορεί να τη σταματήσει.



Γενικά, αυτό το DLC είναι πιο καλά δομημένο από το προηγούμενο, αλλά και πιο ωραίο, με πρωτότυπες περιοχές. Θα επιστρέψεις στη φυλακή Coldridge, του βασικού παιχνιδιού, την οποία αυτή τη φορά θα απολαύσεις σε μεγαλύτερη έκταση, και φυσικά με λιγότερο άγχος και καλύτερο εξοπλισμό. Πολύ καλό είναι και το Riverfront, με το γραφικό λιμανάκι, τις βάρκες και τα πλοία του, πάντα βέβαια σε steampunk ύφος. Αυτό όμως που θα σε αφήσει άφωνο είναι η παραλία του νησιού Brigmore, με τον λαμπερό ήλιο, το καταπράσινο έδαφος και τα διάσπαρτα λουλούδια. Όντως, πολύ διαφορετικό από την αισθητική του υπόλοιπου παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς δεν θα περάσεις πολλή ώρα εκεί.

Όσον αφορά τα εκάστοτε objectives, έχεις διάφορους τρόπους προσέγγισης, πιο ξεκάθαρους από ότι στο Knife of Dunwall. Ενδιαφέρον έχει και ένας νέος τύπος εχθρού, τα gravehounds, κάτι σαν undead σκυλιά-φύλακες, τα οποία συμπεριφέρονται σαν… νάρκες! Όσο για τις ίδιες τις… μάγισσες του Brigmore, περιττό να σου πω ότι δεν πρέπει με τίποτα να μπλέξεις σε μάχη μαζί τους, αφού έχουν κι αυτές υπερφυσικές δυνάμεις. Γενικά, όπως και στο υπόλοιπο παιχνίδι, δεν είναι καλή ιδέα να αποκλίνεις από το stealth.

Η τιμή του The Brigmore Witches είναι 10€ στο Steam και στο PSN Store, ενώ στο XBL Marketplace κοστίζει 9,5€.

Keywords
Τυχαία Θέματα