DmC: Devil May Cry – Vergil’s Downfall

Ανησύχησες κι εσύ ότι ο Vergil είχε γίνει «καλό παιδί», αλλά η «μικρή διαφωνία» του με τον Dante, στο τέλος του DmC: Devil May Cry, σε έφερε στα ίσια σου. Τι έγινε όμως μετά από αυτή τη μεγάλη ήττα του? Βασικά… αποδήμησε, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει το οριστικό τέλος του. Βαριά πληγωμένος και άγρια θυμωμένος, ο Vergil προσπαθεί να βγει από το Limbo για να εκδικηθεί

τον αδελφό του. Ξέρεις, «ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο», κτλ..



Στο Vergil’s Downfall, το πρώτο σημαντικό DLC για το Devil May Cry, χειρίζεσαι πλέον μόνο τον Vergil. Αυτός έχει τις δικές του ικανότητες, κάποιες παρόμοιες με του Dante, και άλλες πραγματικά πρωτότυπες. Μάλιστα κάποιες από τις νέες ικανότητες δημιουργούν και ευκαιρίες για εμπλουτισμένο platforming! Υπάρχουν όμως και νέοι εχθροί, που αποτελούν σεβαστή πρόκληση.

Το Vergil’s Downfall είναι αρκετά μεγάλο, με 6 ολόκληρες αποστολές! Αποτελεί ένα ξεχωριστό mode από το βασικό παιχνίδι, η ολοκλήρωση του οποίου ευτυχώς δεν απαιτείται για να παίξεις το συγκεκριμένο DLC. Όσο για τη σχέση τιμής/απόδοσης, πληρώνοντας 720 MS points ή 9€ για τόσες ώρες επιπλέον gameplay, και μάλιστα με εμφανή νέα στοιχεία, είναι πολύ καλή συναλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα