H CD Projekt Red ζητά συγνώμη για τo απαράδεκτο performance του Cyberpunk 2077 σε PS4 & Xbox One!

Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε με… μυριάδες προβλήματα, τόσο σε ότι έχει να κάνει με θέματα που σχετίζονται με την σταθερότητα του τίτλου της CD Projekt Red, όσο και με το performance που εκεί (δυστυχώς) στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, η κατάσταση είναι με μια λέξη… τραγική! To Cyberpunk 2077 σε πολλές περιπτώσεις στις παλαιότερες κονσόλες (PS4 και Xbox One) είναι σχεδόν… unplayable,

καθώς σέρνεται και δεν μπορεί καν να ξεπεράσει τα 20 fps! Είναι λογικό ότι κάτι τέτοιο δημιούργησε τεράστια δυσφορία στους gamers των παλαιότερων συστημάτων, οι οποίοι περίμεναν πως και πως τον τίτλο της CD Projekt Red και αντί για ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών, βρεθήκαν με ένα unoptimized τίτλο που κάνει underperform.

Και παρόλο που η CDPR έχε ζητήσει κατανόηση και υπομονή, πολλοί είναι οι κάτοχοι παλαιών κονσολών, οι οποίοι ζητούν refund, με τους υπευθύνους του πιο hot τίτλου της χρονιάς να τρέχουν ήδη πρόγραμμα αποζημιώσεων. Μάλιστα, βλέποντας την οργή… να ξεχειλίζει, οι υπεύθυνοι του Cyberpunk 2077 σήμερα του πρωί εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στο Twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αντιλαμβάνονται το μεγάλο λάθος που έκαναν (παραδεχόμενοι εμμέσως πλην σαφώς ότι γνώριζαν εκ των προτέρων για τα προβλήματα και για αυτό δεν παρουσίαζαν το game σε PS4 και Xbox One) και ότι θα έπρεπε να είχαν δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση των κονσολών που εμφανίζουν τα παραπάνω προβλήματα. Σε περίπτωση βέβαια που ένας gamer, κρίνει ότι δεν τον ικανοποιεί η ποιότητα και η εμφάνιση του παιχνιδιού υπάρχει και η επιλογή του refund.

Ζητώντας την κατανόηση και την υπομονή των fans, η CDPR τονίζει στην ανακοίνωση της ότι μέσα στις επόμενες 7 ημέρες (λίγο πριν τα Χριστούγεννα δηλαδή), πολλά από τα προβλήματα που εμφανίζει το παιχνίδι αναμένεται να εξομαλυνθούν στις last-gen consoles. Περισσότερα major updates βέβαια αναμένονται τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, τα οποία μπορεί ναι μεν να μην καταστήσουν το παιχνίδι στα επίπεδα ενός PC τελευταίες τεχνολογίας, ωστόσο η απόδοση του παιχνιδιού μετά τα προαναφερθέντα updates θα είναι τουλάχιστον αποδεκτή.

The post H CD Projekt Red ζητά συγνώμη για τo απαράδεκτο performance του Cyberpunk 2077 σε PS4 & Xbox One! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα