Luigi’s Mansion 2

Η χρονιά του Luigi μπήκε με τον καλύτερο τρόπο! Το Luigi’s Mansion 2 αποτελεί το sequel του πρώτου παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2001. Αν είσαι πάντως φαν του Mario και του αδερφού του, ενώ ταυτόχρονα σου αρέσει να κυνηγάς και φαντάσματα, τότε δεν πρέπει να το χάσεις!

Σενάριο και τα ρέστα

Όλα ξεκινάνε με τον καθηγητή E. Gadd, ο οποίος ζει στο εργαστήριο του στο Evershade Valley και κάνει πειράματα σε κάποια φαντασματάκια.

Αυτά τα φαντάσματα δείχνουν πολύ φιλικά μαζί του, μέχρι που κάτι περίεργο συμβαίνει στην περιοχή. Το Dark Moon, ένα μωβ φεγγάρι πάνω από τα κεφάλια τους, «σπάει» σε 6 κομμάτια, καθένα από τα οποία πέφτει και σε μια διαφορετική… έπαυλη! Μετά την καταστροφή του, τα φαντάσματα αλλάζουν συμπεριφορά και φέρονται εχθρικά, κάνοντας σκανδαλιές ! :P Ο Luigi λοιπόν με τη μαγική του σκούπα, έρχεται να τα… ρουφήξει και να μαζέψει τα κομμάτια του φεγγαριού!



Gameplay

Το Luigi’s Mansion 2 πρόκειται για ένα action-adenture παιχνίδι με αρκετά στοιχεία puzzle, στο οποίο έχεις τον ρόλο του Luigi και πάνω σου έχεις μια «μαγική» ηλεκτρική σκούπα, την Poltergust 5000 (φαίνεται από το όνομα πως είναι τούρμπο! :P), με την οποία κυριολεκτικά ρουφάς τα φαντάσματα, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα που βρίσκεις στο διάβα σου! Το να πιάσεις τα φαντάσματα είναι αρκετά διασκεδαστικό, καθώς πρώτα πρέπει να τα τυφλώσεις με τον φακό σου και μετά να τα ρουφήξεις! Γυρνάς λοιπόν μέσα στις επαύλεις και ο βασικός σου σκοπός είναι να βρεις τα κομμάτια του Dark Moon. Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας σου θα χρειαστεί να λύσεις γρίφους, να βρεις κρυμμένα κλειδιά και δωμάτια, ενώ συνεχώς μαζεύεις λεφτά! Από multiplayer παίζει το ScareScraper, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερις παίκτες στο σύνολο. Παίξε μαζί με τους φίλους σου τοπικά ή και online, ολοκληρώνοντας τις δοκιμασίες που σας δίνονται, στον καλύτερο χρόνο!

Και από εμφάνιση;

Το παιχνίδι προσφέρει μια δυνατή εμπειρία 3D. Το animation και οι κινήσεις των χαρακτήρων είναι καλοφτιαγμένες και τα κρυφά δωμάτια είναι καλά κρυμμένα! :P Από μουσική το παιχνίδι έχει αυτή τη κλασική που έχουν τα «στοιχειωμένα» παιχνίδια, ενώ η γλώσσα που μιλούν οι χαρακτήρες, εκτός από κάτι τυπικά «Hello», είναι μάλλον αυτοσχέδια! Επίσης, το ελαφρύ χιουμοράκι δεν θα μπορούσε να λείπει από το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα