Metal Gear Solid movie… Κι όμως το project «ζει» ακόμη!

Πριν από πολλά χρόνια είχαμε πληροφορηθεί για την πρόθεση της Konami να μεταφέρει το Metal Gear Solid στις σκοτεινές αίθουσες, με τους παραγωγούς του Hollywood να την «ψάχνουν» τη δουλειά από το… 2006! Φυσικά, τα χρόνια πέρασαν και το συγκεκριμένο κινηματογραφικό project

υπάρχει… «κάπου», χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε το παραμικρό για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται. Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης Jordan Vogts-Roberts (που θα δούμε δείγματα της δουλειάς του στο νέο Kong film) σε μία συνέντευξη του που παραχώρησε στο Collider δήλωσε ότι μία ταινία βασισμένη στον κόσμο του Metal Gear Solid εξακολουθεί και υπάρχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Μάλιστα, ο Jordan δεν παρέλειψε να το χαρακτηρίσει ως το πιο σημαντικό franchise στον πλανήτη με το οποίο μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άνθρωπος της έβδομης τέχνης και δεν παρέλειψε να αναφέρει πως εδώ και χρόνια συζητούσε με τον Hideo Kojima για την μορφή που θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο film. O Vogts-Roberts δεν θα ήθελε να παρουσιάσει στους fans ένα ακόμη typical action-movie, αλλά να εστιάσει στα βαθύτερα νοήματα και στα φιλοσοφημένα themes που κρύβει ο κόσμος του Metal Gear. Ο ίδιος θα ήθελε να «τιμήσει» πραγματικά τον κόσμο του Metal Gear, δίνοντας πνοή σε ένα αξιομνημόνευτο “massive” film. Φυσικά, παρά τις προθέσεις του, ο γνωστός δημιουργός δεν θέλησε να αποκαλύψει εάν το επόμενο κινηματογραφικό project του (μετά το Kong Island) θα είναι μία ταινία που θα αντλεί τη θεματολογία της από τον κόσμο που οραματίστηκε ο ξεχωριστός Hideo Kojima.

The post Metal Gear Solid movie… Κι όμως το project «ζει» ακόμη! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα