Palworld: Το παιχνίδι “φαινόμενο” που πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε 3 μέρες

Απίστευτες πωλήσεις έχει σημειώσει μέσα σε τρεις μόλις ημέρες από το λανσάρισμά του το open-world survival crafting game Palworld, το οποίο ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα, σύμφωνα με τη developer Pocket Pair.

“Η δυναμική έχει αυξηθεί, με τις τελευταίες πωλήσεις να υπολογίζονται στα 86.000 αντίτυπα ανά ώρα”, ανέφερε η εταιρεία σε σχετικό tweet.

Το

παιχνίδι πέτυχε επίσης τον υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι επί πληρωμή στην ιστορία του Steam, ξεπερνώντας τους 1.054.388 παίκτες του Cyberpunk 2077, και βρέθηκε στην κορυφή με 1.291.967 ταυτόχρονους παίκτες. Έχει τον πέμπτο υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών όλων των εποχών στο Steam, ακριβώς πίσω από τα PUBG: Battlegrounds, Counter-Strike 2, Lost Ark και Dota 2. Το Palworld κυκλοφόρησε για Xbox Series, Xbox One και PC μέσω Steam και Microsoft Store στις 19 Ιανουαρίου και πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε οκτώ ώρες, δύο εκατομμύρια σε 24 ώρες και τρία εκατομμύρια σε 40 ώρες. Είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass.

#Palworld has sold over 3 million copies in 40 hours since release!

Thank you everyone for playing Palworld!

We are so overwhelmed but also encouraged by this incredible accomplishment!

Please leave a review if you’ve been enjoying your time in Palworld!#Pocketpair pic.twitter.com/NNI0D6a9On

Palworld (@Palworld_EN) January 21, 2024

Σημειώνεται ότι το Palworld διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που θυμίζει αυτόν των Pokémon, μόνο που τόσο ο “εκπαιδευτής” των πλασμάτων, όσο και τα πλάσματα μπορούν να χρησιμοποιούν διαφόρων ειδών όπλα. Τα “Pals”, όπως ονομάζονται τα πλάσματα, μπορούν να αναβαθμιστούν από τους παίκτες, να τους βοηθούν στις μάχες ή να δουλεύουν γι΄ αυτούς.

The post Palworld: Το παιχνίδι “φαινόμενο” που πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε 3 μέρες appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα