PlayStation 5: Ανακαλύψτε τον “εσωτερικό” κόσμο του, στο πρώτο επίσημο teardown video!

Βρισκόμαστε μια ανάσα από το μεγάλο launch των κονσολών νέας γενιάς και πολλοί ήταν οι gamers που το είχαν παράπονο για να δουν το PlayStation 5, στις real-size διαστάσεις του! Ε λοιπόν, τέλος στην αγωνία και στους διάφορους υπολογισμούς, καθώς η Sony κυκλοφόρησε το επίσημο teardown video της νέας της κονσόλας.

Ο Masayasu Ito, EVP hardware Engineering and Operation της Sony, ανέλαβε να μας ξεναγήσει στον

«εσωτερικό κόσμο» του PS5, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από το video που ακολουθεί είναι πραγματικά τεράστιο! Σύμφωνα με το official PlayStation blog, τα πρώτα concept designs του PlayStation 5 έκανα την εμφάνιση τους μέσα στο 2015 και έκτοτε η Sony χρειάστηκε 5 ολόκληρα χρόνια για να καταλήξει στο τελικό σχεδιασμό της νέας της κονσόλας. Όπως θα διαπιστώσετε και στο teardown video, κάθε εκατοστό του PS5 διαθέτει μπόλικη αγάπη και φροντίδα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τεράστιο cooling system, το οποίο αποτελεί έναν συνδυασμό ενεργητικής και παθητικής ψύξης (ο ανεμιστήρας είναι πραγματικά… αθόρυβος). Επιπλέον, από το εν λόγω video έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την CPU της νέας κονσόλας, αλλά και όλες τις external port του. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα και ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το video από μόνο του…

The post PlayStation 5: Ανακαλύψτε τον “εσωτερικό” κόσμο του, στο πρώτο επίσημο teardown video! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα