Summer Game Fest: Ανακοινώθηκε νέο παιχνίδι Sonic

Ο Sonic the Hedgehog αποκτά ακόμα ένα νέο παιχνίδι, το οποίο έρχεται να ισορροπήσει μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, χάρη στα 2D side-scrolling action και slick 3D γραφικά. Στο Sonic Superstars οι fans θα πάρουν τον έλεγχο του δημοφιλούς σκαντζόχοιρου και των φίλων του (Tails, Amy Rose

και Knuckles) σε ένα platformer συνεργασίας που θα καταφθάσει αυτό το φθινόπωρο. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X, όπως έγινε γνωστό από τη Sega.

Το Sonic Superstars έχει μερικές ανατροπές: Ο Sonic και οι φίλοι του μπορούν να αποκτήσουν ολοκαίνουργιες ικανότητες γνωστές ως Emerald Powers όταν συλλέγουν Chaos Emeralds. Αυτές οι δυνάμεις περιλαμβάνουν την ικανότητα να φτιάχνουμε κλώνους των ηρώων μας και να τους αφήνουμε να κολυμπούν στους καταρράκτες.

Επίσης, στη νέα περιπέτεια του Sonic σημαντική θέση κατέχουν ο Dr. Eggman (γνωστός και ως Robotnik) και ο Fang the Sniper, οι οποίοι είναι γνωστοί από το παιχνίδι Game Gear Sonic the Hedgehog Triple Trouble και το Sonic the Fighters. Αυτοί οι δύο όμως δεν είναι η μόνη απειλή: Η Sega ανέφερε ότι ο σχεδιαστής Naoto Ohshima, ο οποίος δημιούργησε την αρχική εμφάνιση τόσο του Sonic όσο και του Eggman, επιστρέφει με έναν νέο χαρακτήρα που θα αντιμετωπίσει ο Sonic και οι φίλοι του.

Δείτε στη συνέχεια το trailer:

The post Summer Game Fest: Ανακοινώθηκε νέο παιχνίδι Sonic appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα